UPDATE/ COD GALBEN de PLOI şi VIJELII în judeţul Galaţi

UPDATE/ COD GALBEN de PLOI şi VIJELII în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, ora 14,40/ Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, un cod galben de vreme rea pentru o parte a judeţului Galaţi. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 14,35 şi va fi valabilă până la ora 15,35, vizând estul judeţului, zona delimitată de localităţile Frumuşiţa, Scânteieşti, Folteşti, Vlădeşti, Oancea, Bereşti, Tg. Bujor şi Cuca. Conform site-ului ANM, se vor semnala cantități de apă ce vor atinge şi depăşi 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.


Meteorologii au emis, joi, o informare de instabilitate atmosferică accentuată, pentru toată ţara valabilă de astăzi, de la ora 16.00, până sâmbătă la ora 13.00, urmând a se manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată a vântului.

În intervalul menţionat, vor fi perioade de timp cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în regiunile sud-estice, estice şi zona de munte, iar vineri, 25 septembrie, în jumătatea de vest a ţării.

Cantităţile de apă vor depăşi local 10-15 l/mp şi izolat 25-30 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.

Citit 2808 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.