Tânărul Călin Crinu pierde lupta cu boala

Tânărul Călin Crinu pierde lupta cu boala
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În urmă cu doar câteva zile vă reaminteam povestea dureroasă a unei mame disperate şi a fiului ei Călin Crinu, în vârstă de 35 de ani care suferă de cancer în ultimul stadiu.

De la prima discuţie pe care am avut-o cu Maria Şerban, au trecut luni bune, iar prin intermediul cotidianului „Viaţa Liberă” am încercat să îi întindem o mână de ajutor sperând ca oamenii să îşi facă timp chiar şi un minut şi să doneze şi cea mai mică sumă de bani.

Din păcate, soarta nu a fost de partea lui Călin. Ajuns la Bucureşti, pe masa de operaţii, a primit vestea teribilă care i-a spulberat orice vis. Tânărul nu mai are şanse de supravieţuire. Speră că va prinde măcar sărbătorile alături de mama lui.

„Nu doresc nimănui să simtă durerea pe care o am acum în suflet. Mi-aş fi dorit să fiu eu bolnavă, nu el. Sunt disperată. Medicii ne trimit de la Bucureşti, la Cluj, deşi ne-au spus că şansele de supravieţuire ar fi de 1 la sută şi că mai poate scăpa doar printr-o minune”, ne-a spus mama lui Călin plângând în hohote.

Cei care îşi doresc să fie alături de Călin, pentru a-i lumina ultimele zile, pot dona orice sumă de bani în contul de la BCR deschis pe numelui lui RO81RNCB0141142692680001, sau pot suna la numărul de telefon 0747. 371. 278, pentru o vorbă bună şi o încurajare.

Haideţi să încercăm să întindem o mână de ajutor ori de câte ori avem ocazia!

Citit 1342 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.