Nu loviţi maşinile de epocă!

Nu loviţi maşinile de epocă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A venit la redacţie domnul Gigi D., un gălăţean pasionat de maşini de epocă. Cititorul nostru are, printre altele, un Fiat 500, pe care, cu siguranţă, toată lumea l-a admirat pe trotuarul de la Trei Star. Domnul Gigi îşi iubeşte nespus maşina şi de aceea o îngrijeşte foarte bine. Din păcate, într-o zi şi-a găsit maşina lovită:

„Autoturismul meu Fiat 500 este fabricat în 1967. Maşina a fost recondiţionată în totalitate de mine, recondiţionarea maşinilor fiind şi una dintre pasiunile mele. În ziua de 15 iulie am parcat maşina în zona Agenţiei de Voiaj CFR, unde credeam că datorită zonei maşina va fi ferită de persoane rău intenţionate, care au mai provocat diferite daune. Cu toate acestea, în ziua de 18 iulie, dimineaţa, am găsit maşina cu portiera dreaptă înfundată, urmare a unei lovituri pur intenţionate cu piciorul, urma pantofului rămânând pe uşă”, se plânge proprietarul frumoasei maşini.

Domnul Gigi nu doreşte nimic de la nimeni. Singurul motiv pentru care a venit la noi să semnaleze incidentul este pentru că vrea să îi roage pe cei rău intenţionaţi să nu mai facă acest lucru:

„Dacă au ceva cu mine, să mă contacteze şi să îşi rezolve problema. Maşina nu are nicio vină. Nu înţeleg de ce se întâmplă astfel de lucruri. Nu am făcut plângere la poliţie şi nici nu voi face pentru acest incident. Sper doar să fie ultima dată când se întâmplă astfel de lucruri”.

Sperăm ca gălăţeanul care a lovit micuţa maşină să nu mai repete fapta, nu de alta, dar omul a pus mult suflet şi a cheltuit suficienţi bani pentru recondiţionarea maşinii. Despre pasiunea cititorului nostru o să citiţi mai multe în curând în „Viaţa liberă”.

Citit 1111 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.