DONAŢIE de la Asociaţia SMURD pentru UPU

DONAŢIE de la Asociaţia SMURD pentru UPU

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Cadou la început de an pentru Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi. Este vorba despre 20 de cărucioare pentru transportul pacienţiilor, donate de Asociaţia SMURD Galaţi. Scaunele rulante au fost cumpărate din fondurile strânse de Asociaţia SMURD, în urma donaţiilor de doi la sută din impozitul pe salariu. În urma acestor donaţii s-au strâns aproximativ 80.000 de lei.

Şeful UPU-SMURD Galaţi, medicul Angel Trifan, ne-a mărturist că această donaţie este foarte importantă, mai ales că scaunele rulante care erau folosite pentru stransportul pacienţilor sunt vechi şi multe dintre ele sunt şi deteriorate.

Citit 1706 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2016 18:00

1 comentariu

 • postat de Ioan Marți, 05 Ianuarie 2016 08:55 5.13.250.*** Link la comentariu
  1
  0

  Citez.... RUȘINE Digi24. În interviul pe care l-am acordat azi am mulțumit pentru primirea unei donații de 20 de caruțuri pentru pacienți de la Asociația Smurd Galați, în urma unor demersuri făcute în ultimele 6 luni. Digi24 a transformat totul într-o mare porcărie de știre de senzație. Vezi doamne Upu-Smurd Galați funcționează doar cu donații, voluntari, la mila gălățenilor. Rușine! Sume importante de la bugetul de stat pentru materiale, medicamente, consumabile, reactivi, dezinfectante, combustibil, service, asigurări și pentru plata salariilor se cheltuiesc anual aici. Investițiile mari de la Consiliul Judetean Galați pentru reabilitarea secției se văd cu ochiul liber. E adevărat ca am participat la multe din acestea, dar nu stăm și nu funcționăm din donații! Apoi două perdele de aer nu reprezintă aparatură. Aparatura medicală din fiecare Upu se înlocuiește printr-un program multi anual. Luăm multe lucruri în calcul pentru funcționarea secției noastre pe toate planurile de activitate. Ar trebui să vă cereți scuze. Personal am vorbit cu Georgiana Georgiana Ciurea, care mi-a luat interviul (alături de alți colegi din presă) și i-am atras atenția să corecteze știrea!!! Sursa Facebook.com

  Ti-a cerut cineva parere D-le Trifan..??? Dai dovada de o nesimtire iesita din comun si un caracter infect cea ce postezi pe retelele de socializare . Uite ca anul acesta nu voi mai redirectiona cei 2% , prefer sa-i fure statul .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.