O nouă ediţie a „Cercului de donatori”

O nouă ediţie a „Cercului de donatori”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Apărut în urmă cu câţiva ani într-un orăşel din Marea Britanie şi preluat apoi de comunităţi din lumea întreagă, Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri. Particularitatea Cercului de Donatori este aceea că fondurile sunt colectate din interiorul comunităţii şi sunt utilizate în beneficiul exclusiv al comunităţii. Evenimentele de strângere de fonduri sunt deschide donatorilor provenind din toate mediile, care prin donaţii de bani sau în natură, doresc să contribuie la producerea unor schimbări pozitive în comunitate.

Cercul de Donatori Galaţi a fost înfiinţat în 2015 de către Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi. Prima ediţie a Cercului de Donatori a avut loc pe 22 ianuarie 2015, în cadrul acelui eveniment fiind colectate donaţii în valoare de 24.000 de lei pentru cele trei proiecte expuse. Fundaţia Comunitară Galaţi este independentă de organizaţii, instituţii, firme sau partide şi este condusă de un Comitet Director.

Anul acesta, Cercul de Donatori se va desfăşura, joi, 24 martie, începând cu ora 18,30 la Centrul de Afaceri (Strada Portului, nr. 56). La ediţia de anul acesta, trei proiecte îşi vor căuta finanţare. Două din ele au ca scop înfiinţarea, în judeţul Galaţi a două centre de către Fundaţia Principesa a României şi altul în Nicoreşti. Al treilea proiect este unul cultural şi vizează organizarea concursului de Break Dance Freestyle "Funk You".

Citit 1002 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2016 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.