O nouă DONAȚIE pentru Spitalul Judeţean din partea ArcelorMittal Galaţi

O nouă DONAȚIE pentru Spitalul Judeţean din partea ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

ArcelorMittal Galaţi a făcut o nouă serie de donaţii către Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Andrei”, constând în echipamente medicale de ultimă generaţie. Compania a achiziţionat şi a donat o lampă pentru o masă de chirurgie aflată în folosinţa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, un motor B Braun pentru intervenţii chirurgicale de specialitate pentru Secţia de Ortopedie, precum şi două monitoare de funcţii vitale şi două electrocardiografe pentru Unitatea de Primire Urgenţe, din cadrul unităţii medicale.

“În ciuda dificultăţilor cu care ne confruntăm în prezent, continuăm planul nostru multianual de sprijinire a sistemului local de sănătate”, a precizat Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galaţi. „În viitor, vom continua să ne implicăm în proiecte locale axate pe sănătate şi educaţie, în conformitate cu strategia noastră pe termen lung de responsabilitate socială”, a adăugat directorul Combinatului.

“Aceste donaţii rezolvă probleme critice ale Spitalului Judeţean. Ne exprimăm speranţa privind continuarea acestei colaborări”, a ţinut să spună şi dr. Mihaela Debita, managerul Spitalului Judeţean „Sf. Apostol Andrei”.

Potrivit unui comunicat transmis către "Viaţa liberă", ArcelorMittal Galaţi este un partener pe termen lung al sistemului medical local, în conformitate cu strategia sa de responsabilitate socială. Recent, compania a oferit un echipament de anestezie pentru Spitalul CFR Galaţi, a donat o serie de echipamente necesare Spitalului Judeţean şi a sprijinit, în acelaşi timp, o serie de proiecte locale axate pe educaţie.

Citit 2022 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2016 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.