Consultări pe tema FONDURILOR alocate activităţilor de tineret

Consultări pe tema FONDURILOR alocate activităţilor de tineret
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţenii interesaţi de problema transparenţei fondurilor publice alocate pentru activităţile de tineret pot participa la două evenimente din cadrul proiectului „Tineri pentru democraţie: transparenţă şi bună guvernare în alocarea şi gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităţilor locale”.

Pe data de 5 aprilie, între orele 15,00 - 18,00, se organizează consultări pentru formarea tinerilor şi a ONG-urilor de tineret, în sala Consiliului de Administraţie al UDJG (str. Domnească nr. 47), iar pe 6 aprilie, între orele 14,00-18,00, în sala de conferinţe a Parcului de Software (str. Portului nr. 23), are loc consultarea autorităţilor locale în domeniul alocării şi gestionării fondurilor de tineret.

În cadrul discuţiilor, invitaţii vor prezenta stadiul actual al problematicii gestionării fondurilor pentru tineret la nivel local, precum şi nevoia implicării tinerilor şi a ONG-urilor. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu suma de 74.964 de euro.

Citit 934 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2016 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.