Cine poate PRIMI LOCUINȚĂ de la Primărie
Foto: Sursa foto: Primăria Galați

Cine poate PRIMI LOCUINȚĂ de la Primărie
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Legislativul local a aprobat tabelul nominal cu familiile care întrunesc criteriile de atribuire a unei locuinţe aflate în administrarea Consiliului Local Galaţi. Potrivit documentelor care însoţesc hotărârea, în urma analizării dosarelor depuse, din totalul de 932 de solicitări, doar 185 de familii au întrunit condiţiile necesare, conform criteriilor stabilite pentru accesul la o locuinţă.

Trebuie spus că, dacă la momentul încheierii contractului de închiriere sau a procesului-verbal de predare-primire, solicitantul sau membrii familiei acestuia nu mai îndeplinesc criteriile avute în vedere în lista de priorităţi pierd dreptul de a beneficia de locuinţă.

Potrivit tabelului aprobat, pe care îl puteţi vizualiza pe site-ul ziarului "Viaţa liberă" (www.viata-libera.ro), cele mai vechi dosare datează din perioada 2002-2004, iar cele mai noi din februarie 2016.

VEZI AICI TABELUL NOMINAL CU FAMILIILE CARE ÎNTRUNESC CRITERIILE DE REPARTIZARE A UNEI LOCUINȚE AFLATE ÎN ADMINISTRAREA CONSILIULUI LOCAL GALAȚI - CLICK AICI

Citit 9350 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.