Şi tu poţi SALVA o VIAȚĂ! ADOPTĂ-L PE JĂVREL
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Şi tu poţi SALVA o VIAȚĂ! ADOPTĂ-L PE JĂVREL
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

El este Jăvrel. Acest suflețel poate fi adoptat, cățelul aflându-se în adăpostul Asociației Ajutați-l pe Lăbuș. Chiar dacă deocamdată se află sub tratament medical, imediat ce se va însănătoși, îl vei putea lua acasă. Dacă însă ești nerăbdător să adopți un cățel, poți alege un alt suflet, Asociația Ajutați-l pe Lăbuș având în grijă peste 1.000 de câini. Sau poți adopta o pisică, în adăpost existând peste 100 de feline.

Sterilizarea este gratuită, dacă este vorba de un cățel înregistrat la Asociația Ajutați-l pe Lăbuș, și va fi dat spre adopție însoțit de vaccin, carnet și microcip. Iar actele de adopție se încheie după 10 zile, care reprezintă perioada de acomodare. În caz contrar, ”cățeii noștri sunt bineveniți înapoi. Au fost cazuri de adopții nereușite”, declară reprezentanții Asociației Ajutați-l pe Lăbuș.

Mai multe informații puteți afla telefonic (apelând 0751024562 sau 0724305053), de la sediul asociației (Strada Alexandru Cernat, nr.15-19, bl. M5A, ap.21) sau de pe siteul help-labus.ro - CLICK AICI. La dispoziție aveți și două adrese de e-mail, respectiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2680 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.