Oamenii din spatele cuvintelor. ANIVERSARE muncită la tipografia ”Vieţii libere”

Oamenii din spatele cuvintelor. ANIVERSARE muncită la tipografia ”Vieţii libere”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deşi rezultatele votului de duminică, 5 iunie, încă nu sunt definitivate, pentru echipa care s-a ocupat de tipărirea şi asamblarea buletinelor de vot pentru judeţul Galaţi este momentul să tragă linie şi să-şi tragă şi sufletul, după o muncă grea, dar bine făcută.

Spre deosebire de alte judeţe, unde s-au făcut greşeli mari, unele observate de-abia în ziua votului, Galaţiul nu a avut probleme majore, graţie unor profesionişti dedicaţi, ajutaţi de o echipă bună de colaboratori.

Tuturor celor implicaţi în acest proces minuţios, Trustul de Presă "Dunărea de Jos" şi cotidianul "Viaţa liberă" le mulţumesc pentru efort şi implicare. Fiecare persoană care a lucrat la tipărirea şi asamblarea buletinelor a dat dovadă de responsabilitate şi atenţie, iar asta nu e puţin lucru.

Pentru tipografi însă, efortul a fost şi mai mare, întrucât ei au avut de tipărit, zilnic, şi ziarul "Viaţa liberă". De aceea, mulţumirile noastre merg în special către tipografi, în frunte cu Pănuţ Haghiac (foto), cel care, din 1992, îşi pune semnătura pe fiecare ziar, şi care, pe 6 iunie, chiar după noaptea de foc a alegerilor locale, şi-a sărbătorit, tot prin muncă, cei 62 de ani. Îi dorim sănătate, că-i mai bună decât toate, lui şi întregii echipe linişte şi împliniri.

Citit 1198 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2016 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.