Întuneric „2 în 1” în Ţiglina II

Întuneric „2 în 1” în Ţiglina II
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În noaptea de joi spre vineri, târziu, după ora 24,00, o avarie produsă în reţeaua de medie tensiune aparţinând Electrica SDEE Galaţi a lăsat fără curent cartierul Ţiglina II, timp de mai multe ore. Ţinând cont şi de noaptea de afară, a fost un fel de beznă „2 în 1” pentru numeroşii consumatori afectaţi de pana de curent.

„Vă informăm că întreruperea în distribuţia energiei electrice înregistrată în noaptea de joi spre vineri, 29 - 30 Septembrie 2016, în zona Ţiglina II, a fost cauzată de o avarie în reţeaua de medie tensiune aparţinând SDEE Galaţi. Au fost afectaţi abonaţii din zona Ţiglina II. Incidentul a fost înregistrat la ora 0:47, iar la ora 3,15 echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi au remediat parţial avaria, repunând sub tensiune peste 80 la sută din abonaţii afectaţi. Avaria a fost remediată total la ora 4,54, duratele de întrerupere rezultate fiind mai mici decât cele impuse de Standardul de performanţă pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice (8 ore în mediul urban)”, se arată într-un comunicat remis de Electrica SDEE Galaţi, la solicitarea „Vieţii libere”.

Cu doar şase nopţi înainte, pe 23 septembrie, o altă avarie pe reţeaua Electrica SDEE a lăsat în beznă zonele Gării, Parfumul Teilor, Port, Centru şi Valea Oraşului. Atunci, pana de curent a durat doar 42 de minute.         

Citit 1790 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2016 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.