Traficul din Galaţi, bântuit de maşini defecte

Traficul din Galaţi, bântuit de maşini defecte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste o sută de autoturisme cu probleme tehnice, dintre care unele cu defecţiuni grave, inclusiv la sistemul de direcţie, au fost depistate în traficul rutier din Galaţi numai într-o zi în care echipele de poliţişti de la Rutieră şi inspectorii RAR au ieşit pe stradă pentru verificări. Dintre sutele de autoturisme trase pe dreapta de echipele de control, în peste 150 de cazuri au fost constatate abateri de la normele de siguranţă, şoferii prinşi că nu au avut grijă de maşini şi au ieşit cu ele în trafic, punând în pericol siguranţa, plătind, după caz, cu amenzi, dosare penale, permise de conducere sau certificate de înmatriculare.
"În cadrul acţiunii au fost constatate 152 contravenţii, din care 69 pentru defecţiuni tehnice respectiv şapte probleme la mecanismul de direcţie, 16 la sistemul de rulare, 20 la instalaţiile de iluminare, patru privind foliile sau tratamentele chimice, precum şi patru cazuri în care lipsea ITP-ul", se arată în comunicatul emis de IPJ Galaţi la finalul acţiunii. 15 şoferi au rămas fără permise ca urmare a neregulilor constate la maşini, şapte dintre aceştia pierzându-şi dreptul de a conduce pentru că autoturismele lor aveau defecţiuni tehnice grave la mecanismul de direcţie. 36 de conducători auto vor trebui să meargă la RAR pentru redobândirea certificatelor de înmatriculare, reţinute până la remedierea defecţiunilor. 

Citit 4770 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2016 18:21

2 comentarii

 • postat de Floricica
  Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 19:38
  109.96.68.***
  Politia rutiera si cu cei de la RAR- CTT de ce nu vad si de Daciile Logan bleumarin... cu nr de inmatriculare MAI...care au pe geamurile fata stg-dr folii de culoare inchisa (ca sa nu se vada din afara) care nu respecta legislatia in privinta transparentei geamurilor ? Sau cei de la interne si filaj...au drepturi de a nu vedea bine noaptea prin geamurile laterale !?!
  0
  5
  Raportează
 • postat de denis
  Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 13:03
  5.13.241.***
  Este nevoie de astfel de controale mai des....cu ce "avioane" de masini inmatriculate in bulgaria se merge prin Galati..te crucesti. Nu mai spun de vechile dacii sau dubele vechi rablagite de peste 15-20 ani care tot cara moloz si deseuri din constructii in afara orasului....
  6
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.