UPDATE: La 21 de ani de LSG, concert Paraziţii şi poze cu fanii

UPDATE: La 21 de ani de LSG, concert Paraziţii şi poze cu fanii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, luni, 10 octombrie: Studenţii s-au distrat duminică, 9 octombrie, în clubul Fratelli din Galaţi, la un concert "Paraziţii", organizat în cadrul Festivalului „Zilele Studenţilor Gălăţeni”, de către Liga Studenţilor din Galaţi (LSG), în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Petea Sound.

Foto Tamara Manolache

Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk au urcat pe scenă la miezul nopţii, cântând „De ziua ta”, „Mambo nr.9”, „Vicii”, „Toate-s la fel”, „Poliţia trece”, „O cheamă” şi alte hituri de succes. De asemenea, membrii trupei au felicitat Liga Studenţilor din Galaţi pentru cei 21 de ani împliniţi, iar la finalul concertului au făcut poze cu fanii, care făcuseră coadă lângă scenă. După plecarea Paraziţilor, noaptea a continuat cu o discotecă de zile mari şi distracţie pe măsură.

Tot duminică a avut loc și o dezbatere pe tema ”Calitatea vieţii studenţilor în contextul subfinanţării educaţiei”, care s-a desfășurat în Sala Senatului de la Universitate - CLICK AICI PENTRU DETALII

Tamara Manolache


ANIVERSARE | Liga Studenţilor la 21 de ani de activitate

Liga Studenţilor din Galaţi (LSG), care se ocupă de promovarea şi apărarea intereselor studenţilor, împlineşte astăzi, 9 octombrie, 21 de ani de activitate.

Cu această ocazie, astăzi, la ora 12,00, în Sala Senatului de la Universitate, va avea loc o dezbatere pe tema: Calitatea vieţii studenţilor, în contextul subfinanţării educaţionale. Ziua se va încheia cu un concert susţinut de trupa Paraziţii în clubul Fratelli. Intrarea va fi gratuită pentru toţi studenţii care se vor prezenta cu carnetul de student. Iar cei din anul I, care încă nu dispun de acest document, pot cere de la secretariatul facultăţii o adeverinţă.

LSG a fost reînfiinţată în anul 1995 şi de atunci continuă să fie cel mai important şi activ ONG din oraş. Cei aproximativ 4.000 de membri învaţă cu această ocazie să-şi dezvolte abilităţile de leader, dar şi pe cele personale.

Citit 2352 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.