Scaune rupte şi gunoaie, în mijloacele de transport în comun | Când lipsa bunului simț circulă cu autobuzul

Scaune rupte şi gunoaie, în mijloacele de transport în comun | Când lipsa bunului simț circulă cu autobuzul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O călătorie cu mijloacele de transport în comun scoate la iveală, de cele mai multe ori, lipsa de civilizaţie a călătorilor, indiferent de vârstă.

Deşi, în ultima perioadă, majoritatea autobuzelor vechi şi uzate au fost înlocuite cu unele moderne şi curate, aduse din străinătate, mulţi gălăţeni continuă să se comporte ca şi cum ar trăi în grajd. Scaune rupte, acoperite cu un strat de mizerie, bare de susţinere pline de gumă de mestecat şi gunoaie aruncate pe jos. Aşa arată unele dintre autobuzele cu care gălăţenii nu ştiu să circule civilizat.

Deşi autobuzele au în dotare coşuri de gunoi, tot mai există răuvoitori care preferă să îşi lase resturile de mâncare, ambalajele şi bidoanele pe unde apucă. Şi ca tacâmul să fie complet, pe lângă faptul că fac mizerie, aceştia rup căptuşeala scaunelor, lăsând în locul lor mai mult o bucată de burete. Din nefericire, cei care fac mizerie nu primesc de cele mai multe ori amenzile meritate şi sfârşesc doar prin a fi invitaţi să coboare din autobuz.

Citit 1426 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2016 14:06

3 comentarii

 • postat de Mickey Mouse
  Miercuri, 26 Octombrie 2016 10:54
  79.116.109.***
  Galatiul e renumit pentru taximetristi care omoara animale, incendiatori de oameni ai strazii,asa ca lipsa educatiei nu mira pe nimeni. Suntem renumiti ca orasul cel mai decazut din tara,fieful asistatilor sociali in fuste inflorate cu palate cu turle si masini de lux, al proxenetilor si prostituatelor, al hotilor si al cersetorilor.Chiar va asteptati la altceva in orasul lui Durbaca,Paslaru,Dobre sau Nica?
  0
  7
  Raportează
 • postat de Ciprian
  Marți, 25 Octombrie 2016 17:08
  109.166.155.***
  Probabil unt rupte de unii care se plangeau ca Primaria nu le cumpara autobuze noi. De ce le-ar cumpara, cand trecerea de la caruta la autobuz se dovedeste a fi dificila pentru unele animale? pentru genul asta mersul pe jos ar trebui sa fie suficient.
  0
  13
  Raportează
 • postat de Camere de supraveghere, rezolvă.
  Marți, 25 Octombrie 2016 17:06
  213.233.88.***
  Puneți camere de supraveghere în mijloacele de transport în comun...și amenzi, pentru reparații. Dacă ne văităm, nu ajungem la nici-un liman.Camerele de supraveghere, rezolvă și violența, furturile, etc. din mijloacele de transport în comun.
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.