”Furios şi iute”, în varianta gălăţeană | ȘOFERI prinşi conducând cu peste 100 km/h în localitate

”Furios şi iute”, în varianta gălăţeană | ȘOFERI prinşi conducând cu peste 100 km/h în localitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi şoferi şi-au pierdut permisele de conducere şi au de plătit amenzi usturătoare, după ce au fost prinşi în trafic circulând cu viteze ameţitoare. Ambele flagrante au fost făcute pe raza localităţilor, unde limita de viteză era mai mică de jumătate faţă de valorile înregistrate de aparatele radar.

Primul picat a fost un bărbat oprit în trafic la Vameş, după ce aparatul radar a indicat că acesta circula cu 121 km/h, în localitate. Poliţiştii i-au luat pe loc permisul vitezomanului, "recompensându-l" şi cu o amendă de 1.125 de lei. Şoferul va mai avea dreptul să conducă doar 15 zile, în baza dovezii de circulaţie pe care a primit-o, urmând ca pentru trei luni să fie, provizoriu, pieton.

Al doilea vitezoman dovedit al săptămânii a fost un şofer, oprit la Hanu Conachi, deoarece conducea cu 108 km/h. Omul a primit o amendă de peste 1.100 de lei, reţinându-i-se şi permisul de conducere.

Cele două constatări au fost făcute de poliţiştii rutieri din Galaţi, în cadrul unei acţiuni speciale pe linia depistării celor care depăşesc limitele de viteză. Cu această ocazie, agenţii le-au dat 425 de amenzi celor care au forţat acceleraţia şi au reţinut 14 permise de conducere.

Citit 9604 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.