La noi, până şi mizeria se plăteşte! APA POTABILĂ a gălăţenilor s-a transformat în NĂMOL

La noi, până şi mizeria se plăteşte! APA POTABILĂ a gălăţenilor s-a transformat în NĂMOL
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În anumite zone ale oraşului, apa care curge la robinetele oamenilor nu mai poate fi folosită nici măcar pentru duşuri, că de băut nu se mai pune problema, în condiţiile în care gălăţenilor li se livrează mizerie în adevăratul sens al cuvântului, dar nu oricum, ci contra-cost.

O tânără care locuieşte pe strada Episcop Melchisedec Ştefănescu (fostă Vultur), în apropierea Facultăţii de Mecanică, a fost nevoită, duminică seară, să aştepte mai bine de jumătate de oră, cu apa curgând în neştire, pentru a putea face un duş aşa cum se cuvine, întrucât aşa-zisa apă rece potabilă s-a dovedit a fi, după cum se poate vedea şi în fotografie, un fel de mâl. "Am fost plecaţi din localitate şi, când ne-am întors acasă, am vrut evident să facem duş. Mai bine de jumătate de oră am aşteptat să fac baie, pentru că apa care curgea era neagră. Bineînţeles, vom şi plăti pentru ea. Nu este prima dată când avem astfel de probleme. Mai mult, riscăm să ni se strice centrala de apartament din cauza apei, a cărei calitate este jalnică. În urmă cu aproximativ doi ani, când am chemat pe cineva să facă verificarea centralei, ne-a scos apa la fel de neagră, din cauza a ceea ce primim din conducte", ne-a spus Geanina Bratu, care locuieşte la blocul A5.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Apă Canal au ridicat din umeri, spunând că nu au fost sesizaţi pentru a putea face verificări în zonă sau pentru a recolta probe de apă. Mai mult, aceştia au ţinut să sublinieze că "problema nu ţine de vechimea conductelor, ci de manevrele care se fac în reţea. Noi nu am avut vreo avarie sau lucrări în zonă", ne-a declarat Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Apă Canal, precizând totodată că gălăţenii care se confruntă cu astfel de probleme trebuie să sune la Dispeceratul societăţii, care funcţionează în regim de permanenţă, la numărul de telefon 0236.463.294 sau 0236.473.380 interior 133.

Citit 5688 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2016 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.