Daruri de la Kiwanis pentru mari şi mici

Daruri de la Kiwanis pentru mari şi mici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi preocuparea constantă a celor trei cluburi Kiwanis din Galaţi este colectarea de fonduri pentru ajutorarea copiilor din municipiu şi judeţ, ele nu ar fi suficiente pentru cât de mare ne este dorinţa de a ajuta. În completare, alte cluburi Kiwanis din Europa, SUA, Canda, cu care păstrăm o strânsă legătură, ne vin în ajutor cu donaţii în bani sau obiecte, pe care noi le distribuim cu mare dragoste copiilor, dar şi adulţilor.

Astfel, în săptămâna 5-11 decembrie, am încheiat "Acţiunea Chaussures” pe anul acesta, distribuind încălţăminte, primită de la cluburile din Franţa. După ce, anul trecut cluburile Kiwanis din ţara noastră au primit şi distribuit încălţăminte, oferită de cluburile Kiwanis din Franţa, în valoare de peste 100 de mii de euro, anul acesta, s-au mai primit încă 4.134 de perechi pentru adulţi în valoare de 73.000 de euro. La Galaţi au ajuns 170 de perechi de încălţări, care au fost distribuite de Clubul Kiwanis şi Clubul Kiwanis Smile în comunele Lieşti, Iveşti şi Pechea.

Nu au fost uitaţi nici copiii. De data aceasta, hăinuţele şi jucăriile primite de la un club din Canada vor ajunge la copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie "Sf. Ioan" din Galaţi.

Aşa cum noi am primit mulţumiri din inimă de la cei cărora li s-au oferit darurile, la rândul nostru mulţumim prietenilor kiwanieni din Franţa şi Canada pentru solidaritatea de club.

Citit 893 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.