Campanie pentru salvarea unui COPIL BOLNAV de leucemie
Foto: Sursa foto: Internet

Campanie pentru salvarea unui COPIL BOLNAV de leucemie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Avem tot ce este necesar pentru a trece dincolo de pura observaţie. Putem să acţionăm, fie că ne-a mobilizat cineva, ne-a impresionat sau pentru că viaţa altui om este importantă la fel ca a noastră. Elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Galaţi au declanşat o acţiune sub titlul ”Vreau să ajut!”, concretizată într-o expoziţie cu vânzare de felicitări şi decoraţiuni de Crăciun pentru a ajuta un copil de 14 ani care suferă de leucemie acută limfoblastică.

Această activitate va fi în desfăşurare până pe 22 decembrie şi venim cu îndemnul de a vă alătura acestui demers, deoarece cuvintele nu ajută, ci doar acţiunea, sacrificiul pentru aproapele pot schimba ceva, pot salva.

Binefacerea, dărnicia, sentimentul de compasiune pentru cei pe care îi cunoşti sau nu, măcar acum, în prag de sărbătoare, ar putea mişca fibra fiecărui om pentru un alt om.

Am constatat cu bucurie că efectul acţiunii noastre a depăşit limita şcolii şi a familiilor elevilor noştri şi suntem profund mişcaţi de persoanele necunoscute care fie au donat sume de bani unor elevi ai şcolii noastre care i-au colindat într-un supermarket ori le-au oferit câte o felicitare, fie trec pragul şcolii noastre şi dăruiesc pentru această cauză nobilă.

În săptămâna dinaintea Crăciunului, materializarea suflului pornit din iniţiativa Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Galaţi sperăm să mobilizeze om cu om şi avem credinţa că vor fi şi alţii care ne vor urma exemplul. Toţi credem că măiestria medicilor şi puterea Celui de Sus vor readuce zâmbetul pe chipul acestui copil.

Citit 2107 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.