Vă puteţi relaxa la patinoarul în aer liber

Vă puteţi relaxa la patinoarul în aer liber
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De Sfântul Andrei, s-a redeschis la McDonald’s, în Micro 19, un patinoar în aer liber. Gălăţenii, avizi de sporturi de iarnă, dar şi de aer curat, îşi pot scoate patinele pentru a încerca platoul de gheaţă. Acesta are o capacitate de 100 de persoane şi este deschis pentru toate categoriile de vârstă.

Patinoarul este deschis în fiecare zi, între orele 10,00-24,00, iar cu preţul unui bilet vizitatorii pot petrece o oră pe patine. Accesul pe gheaţă costă 10 lei, iar închirierea patinelor ajunge tot la 10 lei.

Dincolo de un mod ieftin şi plăcut de a vă relaxa, patinajul este ca un exerciţiu de aerobic, la fel ca înotul sau alergatul şi are efecte pozitive atât asupra corpului, cât şi asupra psihicului.

„Îmi aduc fetiţa săptămânal la patinoar. E un mod plăcut de a ne petrece împreună sfârşitul de săptămână. După o oră de patinat, nu ne simţim obosite, ci mult mai energice şi pozitive”, ne-a mărturisit mama unei fetiţe.

Surprinzător, nu doar tinerii sunt pasionaţi de patinaj, ci şi cei vârstnici.

„În tinereţe mergeam mult mai des la patinoar împreună cu soţia. De fapt, acolo ne-am şi cunoscut. Din păcate, acum nu ne mai ţin oasele prea bine, dar tot mai venim, de dragul amintirii vremurilor bune”, ne povesteşte un bărbat.

Cei care îngrijesc patinoarul nu sunt la fel de optimişti ca vizitatorii.

„Din nefericire, oamenii nu mai vin la fel de des la patinoar. Au venit foarte mulţi de Zilele Oraşului, dar acum vin maxim 20 sau 30 pe zi. Cei care sunt de la orfelinat sau de la diferite fundaţii pot veni să patineze gratuit”, ne spune unul dintre casieri.

Gălăţenii trebuie să ştie că pot merge la patinoar şi de sărbători, tot după programul 10,00-24,00.

Trebuie să ştiţi că lângă patinoar puteţi găsi o căsuţă ce are pregătite multe bunătăţi: vin fiert, ceai fierbinte, ciocolată caldă (la 3 lei) sau supă caldă (la 5 lei).

Tot în zona patinoarului vă puteţi relaxa în timpul liber în tot felul de "jucării mari" ca maşinuţele electrice (un jeton costă 5 lei şi vă puteţi distra preţ de 3 minute) sau alte maşinării care vă lasă cu capul în jos sau vă învârtesc în toate direcţiile.

Citit 1314 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.