24 de persoane au ajuns la SPITAL din cauza POLEIULUI

24 de persoane au ajuns la SPITAL din cauza POLEIULUI
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Medicii de la radiologie şi ortopedie din spitalul Judeţean “sf. Apostol Andrei” s-au ocupat, miercuri dimineaţă, de mai multe persoane care s-au ales cu leziuni în urma căzuturilor pe gheaţă. Până la ora 11,00, 24 de persoane au fost consultate de medicii specialişti, trei dintre acestea având nevoie de internare.

Comparativ, marţi, tot până la ora 11, au fost înregistrate doar trei prezentări, ceea ce arată că poleiul a făcut ca numărul pacienţilor de la cele două secţii să se mărească de opt ori. Oamenii s-au plâns că autorităţile nu s-au ocupat să dea cu nimic pe trotuare. “Pe Saturn era derdeluş. Am fost obligată să circul pe carosabil. Este inadmisil aşa ceva”, ni s-a plâns o pacientă.

“Am căzut şi cred că mi-am fracturat coastele. Din cauza poleiului am ajuns la spital. Mă duceam la serviciu şi am alunecat”, ni s-a plâns o altă femeie.

“Am avut mai multe prezentări faţă de marţi, în acelaşi interval orar. Este vorba despre diferite traumatisme, fracturi sau entorse. Trei dintre cei 24 de pacienţi ajunşi în această dimineaţă la spital au necesitat internarea”, ne-a explicat Amalia Morcov, medic UPU-SMURD Galaţi.

Citit 1441 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.