Cum a ASCUNS o gălăţeancă faptul că şi-a amanetat telefonul pentru bani

Cum a ASCUNS o gălăţeancă faptul că şi-a amanetat telefonul pentru bani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O gălăţeancă în vârstă de 25 de ani este a doua persoană identificată luna acesta de poliţişti ca utilizând metoda înscenării unei tâlhării pentru a justifica lipsa telefonului mobil.

Tânăra a găsit de cuviinţă să reclame că a fost atacată pe 15 februarie, în jurul prânzului, susţinând în faţa poliţiştilor de la Secţia 2 că, în timp ce se deplasa pe strada Siderurgiştilor, un tânăr necunoscut i-a smuls poşeta în care avea telefonul, actele şi circa 300 de lei, după care a dispărut printre blocuri.

Poliţiştii au făcut primele cercetări, dar nu au ajuns la vreo concluzie care să susţină varianta reclamantei, aşa că au chemat-o din nou la audieri. Aşa au ajuns la concluzia că tânăra încercase să justifice lipsa telefonului şi a celorlalte bunuri printr-o reclamaţie falsă, după ce în prealabil îşi amanetase telefonul pentru a face rost de bani.

"În urma reaudierii, a declarat faptul că totul a fost o înscenare deoarece avea nevoie de o sumă de bani şi nu dorea ca familia să afle acest lucru", precizează subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Gălăţeanca a recunoscut că a minţit şi a primit o amendă de 100 de lei, pentru alarmare falsă a autorităţilor.

Citit 2394 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.