Când vine apa potabilă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dar apa potabilă când vine în acest "mirific "Vânători? E lucrul cel mai important din toate şi a fost dat uitării”, ne scrie Vali în comentariile articolului „Galaţiul de la ţară”. Deşi este doar la o azvârlitură de băţ de municipiu, comuna Vânători va avea apă potabilă abia din 2010, dacă proiectul aflat în derulare va fi realizat.

Viceprimarul comunei, Marian Ghinea, ne-a explicat că lucrarea de aducţiune a apei potabile la Costi şi Vânători a început pe Ordonanţa 7, dar din motive care nu ţin de autorităţi, banii nu au mai venit. În aceste condiţii, Primăria a început lucrarea pe surse proprii. „Anul trecut s-au dat banii de la Guvern. Termenul de finalizare este în 2010. Satul Costi va începe branşarea, pentru că instalaţia este terminată, aducţiunea făcută. Pentru alimentarea cu apă a satului Odaia Manolache va fi o lucrare independentă de acest proiect”, ne-a declarat viceprimarul.

Planuri pe bani europeni

Primăria Vânători vrea să construiască, pe bani europeni, şi căminul cultural din satul Odaia Manolache. Proiectul este aprobat. În acelaşi timp, autorităţile susţin că lucrează la un proiect pentru un centru de zi pentru copiii din familii defavorizaţi. Primăria visează şi la reabilitarea drumul DC3A, care face legătura dintre Vânători şi satul Costi.

„Drumul este pietruit, se poate circula pe el, dar nu în condiţii foarte bune. Sperăm să-l reabilităm. Î rest, am făcut lucrări de reabilitare drumuri interioare, am lucrat la drenare pe străzile care deveniseră impracticabile. Din punctul meu de vedere, drumurile sunt puse la punct, nu există drum nepietruit”, se laudă viceprimarul Marian Ghinea.

Citit 1107 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.