Şedinţe de psihoterapie gratuite pentru Marian

Şedinţe de psihoterapie gratuite pentru Marian
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Valentin Marian Crauciuc, tânărul în vârstă de 21 de ani care locuia împreună cu bunica lui care a murit în urma unui incendiu, a găsit prin intermediul  ziarului "Viaţa liberă" ajutorul de care avea nevoie. Centrul privat pentru tratarea dependențelor "Proclivitas" din Galaţi l-a contactat pentru a-i oferi un pachet psihoterapeutic gratuit: "Situaţia lui Marian ne-a impresionat şi am decis să îl ajutăm. Experienţa profesională ne-a demonstrat de multe ori că, pe un fond de vulnerabilitate emoţională, oamenii au nevoie de sprijin pentru a depăşi evenimentele dramatice. Deşi activitatea de bază a Centrului "Proclivitas" este tratarea dependenţelor, psihoterapeuţii noştri au specializarea necesară în abordarea traumelor şi vor elabora un pachet psihoterapeutic gratuit de zece şedinţe", ne-a declarat Mihai Ovidiu Munteanu, managerul Centrului "Proclivitas".

După aproape o lună de la moartea bunicii lui, Marian poate spune că, în sfârşit, i-a surâs norocul: "Sunt recunoscător Centrului "Proclivitas" pentru şedinţele de psihoterapie şi sunt convins că mă vor ajuta să depăşesc această perioadă urâtă", a concluzionat Marian.

Din nefericire, rămâne în continuare nerezolvată problema unui spaţiu de locuit, pentru că tânărul  susţine că nu mai vrea să se întoarcă în casa unde a murit bunica sa. Cei care îi pot oferi o cameră cu chirie îl pot suna la 0770.381.201.

Citit 3678 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2017 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.