Staţii de autobuz mizerabile şi fără informaţii

Staţii de autobuz mizerabile şi fără informaţii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de astăzi, "Viaţa liberă" va vizita staţiile de autobuz din oraş, pentru a vedea care este situaţia acestora, ce le lipseşte şi ce ar putea fi îmbunătăţit. Primele opriri în raidul nostru le-am făcut în staţiile Ionel Fernic, Traian Vuia şi Piaţa Micro 39.

Cu toate că sunt acoperite şi te poţi feri de intemperii atunci când aştepti autobuzul, cele trei staţii nu sunt lipsite de probleme. Toate sunt pline de urme lăsate de afişele lipite haotic pe refugii, cu sau fără aprobare. O altă problemă importantă este că sunt sufocate de resturi de mâncare, ziare sau pahare de cafea, deşi în apropierea lor există cel puţin câte un coş de gunoi.

Din păcate, nici acestea şi nici alte staţii din Galaţi nu sunt dotate cu hărţi informative despre traseele autobuzelor care trec pe acolo, lucru care le-ar fi extrem de util călătorilor. Ar prinde bine să fie afişat şi orarul mijloacelor de transport în comun, pentru a le oferi oamenilor o idee despre cât trebuie să aştepte. E drept că plăcuţele care semnalizează staţiile au trecute intervalele orare pentru autobuze, însă aceste date, deşi utile, nu îţi dau de fapt nicio informaţie despre cât va trebui să aştepţi până la sosirea autobuzului care te interesază. Cine are smartphone se poate lămuri accesînd direct site-ul Transurb, cine nu...

Citit 4414 ori Ultima modificare Vineri, 12 Mai 2017 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.