"Marşul factorilor poştali" | FOTO

"Marşul factorilor poştali" | FOTO
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Sâmbătă, pe aleile Grădinii Publice, a avut loc a 38-a ediţie a concursului profesional "Marşul factorilor poştali" - faza judeţeană. Cei 20 de poştaşi care au luat startul au fost susţinuţi de rude şi de colegi. La feminin, prima poziţie a podiumului a fost ocupată de cea mai tânără participantă, Ecaterina Lupica (36 de ani, Galaţi), urmată de Mariana Pricope (47 ani, Galaţi) şi Ecaterina Mînăstireanu (37 ani, Frumuşiţa). Ecaterina Lupica s-a aflat la a doua participare, iar în iulie va fi la prima sa prezenţă la "Naţionalele" poştaşilor, la Drobeta Turnu Severin.

La masculin, podiumul a arătat astfel: Petrică Angheluţă (45 ani, Pechea), Gheorghe Mlăjeru (41 ani, Fârţăneşti) şi Victor Postelnicu (50 ani, Chiraftei) - veteranul cursei.

La finalul concursului, copiii lucrătorilor poştali au avut parte de propria lor cursă, unde toţi au fost câştigători şi premiaţi de către Sindicatul Lucrătorilor Poştali Galaţi. Festivitatea de premiere a copiilor s-a desfăşurat în Foişorul din Grădină, iar cea a adulţilor a avut loc la un local din Galaţi, unde acţiunea a continuat cu dans şi voie bună.

Citit 3272 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 10:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.