UPDATE| Arcada, victorie în primul meci din retur
Foto: Sonia Baciu

UPDATE| Arcada, victorie în primul meci din retur
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Arcada a revenit după meciul pierdut, la limită, în Cehia în CEV Cup și sa impus în fața formației CSM București, în prima repriză din Divizia A1. Arcada a câștigat, scorul 3-1 (23-25, 25-18, 25-15, 25-18) și se menține pe locul trei, la egalitate (30 de puncte) cu ocuparea locului secundar, Tricolorul Ploiești. 

ucuAltfel, marți, 12 decembrie, de la ora 19,00, Arcada va juca în deplasare, cu Dinamo București, în meciul din returul fazei unu din "Cupa României". În tur, Arcada a câștigat, cu scorul de 3-1.

Echipa femininină de volei CS Universitatea Galați a câștigat, scor 3-0 (25-9, 25-8, 25-13), în fața "satelitului" CSM București, în cadrul campionatului Diviziei A2. (SB)


Echipele fruntașe de volei de pe vechiul continent se află în plină concurență în Cupa CEV (Confederația Europeană de Volei), precum și în disputa pentru celelalte trofee. În CEV este prezentă și formația gălățeană a Clubului Arcada, care a ocupat locul trei în clasamentul internațional - Divizia A1.

Gălățenii au intrat în focul luptei în turul doi, întâlnindu-l, în prima manșă, pe Cehii de la Volley Kladno. Prima confruntare a avut loc joi seara, în deplasare, și sa încheiat cu succes la limita de la gazde, la scorul de 3-2 (27-29, 29-27, 21-25, 25-22, 15-12). "Băieții s-au străduit și au reușit un rezultat compatibil cu calificarea. Dar cu o mai mare concentrare se poate și mai mult, chiar o victorie la zero ", ne-a declarat Mirel Zaharescu, managerul clubului.

Într-adevăr, întâlnirea a disputat majoritatea timpului sub semnul echilibrului. În primul act a mers până la cap până la 24-24, după care oaspeții au sprintat spre câștigarea setului. Echilibrul sa menținut în setul al doilea, când băieții noștri au avut și 3-4 puncte avantaj, până la 22-22. Situația sa repetat și în setul trei, în care gălățenii s-au desprins spre final. La 2-1 pentru ai noștri mai rămăsese un singur pas până la victorie. Din păcate, acest pas nu a avut loc, cehii impunându-se în ambele seturi care le-au adus și victoria cu 3-2. Cu siguranță că astfel vor sta lucrurile înapoi, pe 20 decembrie, când echipa Arcada este suficientă și o victorie cu un set pierdut, care va conduce în turul al treilea.

Personalul tehnic, Nicușor Harabagiu și Marian Apostu au început o dispută de la Kladno cu următorul "sextet": Bala, Spînu, Despotovski, Kovacevici, Rangel, Jeliazkov - Majstorovici (libero). Au mai evoluat: Zahar, Cristudor și Filippov. Arbitrajul a fost asigurat de bulgarul Chiril Stoianov, al doilea de Lemonia Moula (Grecia).

Sâmbătă, meci în campionat

Vineri, 8 decembrie, la prânz, jucătorii echipei galact au revenit în Capitală, unde au mai rămas și în seara au efectuat un antrenament. Motivul? Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17.00, Arcada va susține meciul primei etape de întoarcere, în compania echipei CS Municipal București. Este o meci foarte important pentru gălățeni, aflat pe locul al treilea în Divizia A1, poziție pe care doresc să o îmbunătățească. Pentru acest lucru au nevoie de victorie, pe care în tur, la Galați, au obținut-o destul de greu, cu 3-2. Arbitrează un cuplu nemțean: Cristian Botezatu / Octavian Diaconiță.

Sâmbătă, 9 decembrie, la Sala "Dunărea" din Galați, de la ora 13.00, fetele de la Universitatea CS (liderul eșalonului al doilea, Seria Est) vor juca împotriva formației satelit a CSM București.

Citit 1179 ori Ultima modificare Duminică, 10 Decembrie 2017 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.