Echipa gălăţeană de HANDBAL feminin vrea să ia puncte la Cluj-Napoca

Echipa gălăţeană de HANDBAL feminin vrea să ia puncte la Cluj-Napoca
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campionatul primei ligi feminine de handbal este reluat de echipa gălăţeană cu un meci în deplasare, în faţa formaţiei Universitatea Cluj-Napoca, care va avea loc astăzi, de la ora 17.30 (televizare TVR HD). "Ne deplasăm la Cluj Napoca hotărâţi să facem un joc cât mai eficient, care să ne permită un rezultat favorabil. Într-o astfel de competiţie de anduranţă, orice punct este binevenit. Sperăm ca toate fetele să fie apte de joc la ora meciului şi dispuse la efort maxim", a precizat antrenorul Valeriu Costea.

Mica delegaţie gălăţeană a plecat ieri spre Cluj, fără Şelever, accidentată (entorsă suferită în "amicalul"cu CSU Neptun, de sâmbăta trecută). Restul lotului este compus din jucătoarele: Emilia Anghel, Elena Şerban - Roxana Caragea - Diana Curtean Balaban, Elena Livrinikj, Cristina Marcu, Andreea Taivan, Cristina Clisu, Nicoleta Safta, Alla Şeiko, Andreea Mihart, Dajana Jovanoska, Tamara Bokarici, Andreea Beleska şi Iulia Artean Stroia. Este posibilă prezenţa în lot şi a junioarei Ana Maria Gogu (cealaltă junioară, Raluca Tănase, este convocată la lotul naţional).

CSU reia competiţia de pe locul 10, cu 12 puncte (golaveraj 189-218). Este o poziţie în obiectiv, ţinându-se cont că locurile 11-12 merg la baraj, iar 13-14 retrogradează direct.

Programul din perioada cât campionatul a fost întrerupt (s-a desfăşurat Campionatul Mondial din Germania) a fost judicios întocmit. Au avut loc antrenamente susţinute, dar şi mai multe meciuri de verificare, necesare atât menţinerii formei sportive, cât şi eliminării unor carenţe din jocul echipei.

În acest final de tur de campionat, gălăţencele mai au de susţinut trei jocuri, două dintre ele cu un grad sporit de dificultate. După confruntarea de la "U" Cluj (locul 13), CSU Danubius va primi vizita formaţiei temperamentalului Gheorghe Tadici, HC Zalău, iar în ultima rundă se va deplasa la "multinaţionala" CS Municipal Bucureşti.

Citit 1359 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.