UPDATE/ Incredibil, Arcada vine fără punct de la a noua clasată

UPDATE/ Incredibil, Arcada vine fără punct de la a noua clasată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE/ Surpriză uriaşă în Divizia A1, una extrem de neplăcută pentru suporterii echipei gălăţene: Arcada a fost învinsă cu 3-1 (25-20, 15-25, 25-23, 25-21) de Ştiinţa Explorări, compromiţându-şi semnificativ şansele la titlul de campioană.


Pe lângă faptul că între meciul din etapa a 15-a, 3-1 sâmbătă cu Dinamo, şi cel de astăzi, din runda a 16-a, nu a existat un timp suficient de refacere, Arcada Galaţi are de trecut şi peste oboseala celei mai lungi deplasări din acest campionat.

Echipa gălăţeană, aflată pe locul al doilea în Divizia A1, a plecat de luni seară spre Baia Mare, pentru partida de astăzi cu Ştiinţa Explorări, după ce a făcut două antrenamente după jocul cu Dinamo. Sosirea în Maramureş a avut loc ieri, la prânz, iar spre seară se planificase un antrenament de acomodare, în sala băimărenilor.

Partida va începe la ora 18,00, punctele puse în joc având o mai mare importanţă pentru echipa noastră. Ajunsă pe treapta a doua a clasamentului, cu 37 de puncte (după Steaua - 41 de puncte), Arcada va trebui să joace totul numai şi numai pe cartea victoriei la un scor de trei puncte, ca să se menţină aproape de lider. Este un succes posibil, în condiţiile în care Ştiinţa Explorări nu mai reprezintă o forţă în voleiul masculin, ocupând locul al nouălea. Pentru a reuşi succesul mult aşteptat, va trebui ca elevii antrenorilor Harabagiu şi Apostu să evolueze cât mai aproape de valoarea lor, deseori demonstrată.

Nu au făcut deplasarea Kovacevici şi Gontariu, cu probleme medicale, lotul pentru meciul de la Baia Mare fiind format din: Despotovski, Cristudor, Paşcan, Spînu, Zahar, Bala, Majstorovici, Suljagici, Rangel, Filippov, Feher, Miseikis şi juniorul Valentin Grădinaru.

Partida de la Baia Mare nu este singurul examen din această perioadă pentru Arcada, care apoi va juca, acasă, cu "U" Cluj - un meci de încălzire înaintea principalei confruntări din ultima decadă a acestei luni, returul din optimile de finală ale Cupei CEV. Această partidă din competiţia continentală va avea loc marţi, 30 ianuarie. În tur, la Ljubljana, a fost 3-0 pentru sloveni, iar pentru a se califica Arcada are nevoie de un succes cu 3-0 sau 3-1, plus câştigarea "setului de aur".

Citit 932 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2018 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.