Unirea Braniştea, cea de-a patra finalistă

Unirea Braniştea, cea de-a patra finalistă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În urma meciurilor disputate în ultimul turneu zonal, desfăşurate în sala din Şendreni, a fost desemnată şi cea de-a patra finalistă a "Cupei de Iarnă - Memorialul Nicolae Rainea", rezervată echipelor din Ligile a IV-a şi a V-a, care-şi pot astfel acoperi pauza competiţională din această perioadă.

Această a şasea ediţie, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, a adunat la start un număr de 19 formaţii, care şi-au disputat şansele de a ajunge la turneul final. Au fost multe meciuri interesante, disputate cu multă ardoare, în urma cărora au fost stabilite câştigătoarele turneelor zonale ce urmează să se dueleze pentru cucerirea trofeului: Zimbrul Slobozia Conachi (câştigătoarea etapei judeţene a "Cupei României", ediţia 2016-2017), Gloria Iveşti, Quantum Club Galaţi şi, ultima calificată, Unirea Braniştea.

Meciurile de la Şendreni au fost categoric dominate de echipa din Braniştea, care a învins în toate partidele, având şi un golaveraj foarte bun: 7-2. Clasamentul final al turneului: locul 1. Unirea Braniştea 9 p, 2-4. Foresta Şendreni, Victoria Independenţa şi Agrostar Tuluceşti - cu câte trei puncte fiecare.

Succesul celor din Braniştea (antrenaţi de Costache Bunga) nu este suprinzător, această echipă fiind liderul Ligii a IV-a, la finele primei părţi a campionatului. Şi încă o remarcă: Unirea Braniştea se află pentru prima dată într-o astfel de ipostază, aceea de a "prinde" turneul final la "Cupa de Iarnă".

Lotul celor de la Unirea Braniştea a fost format din: Petrea, Pascal - Basalâc, Aldea, Ciotârcă, Gheorghiţă, Ghibirgiu, Nedelcu, Surdu, Bursuc, Tâmpău, Morun, Răileanu şi Jajiţă. Organizatorii au continuat cu trofeele individuale şi în zona de la Şendreni: golgeter - Gheorghe Chicioroagă (Şendreni) - cu şase reuşite, în timp ce Gili Petrea (Braniştea) a fost desemnat cel mai bun portar.

Turneul final al actualei ediţii organizate de AJF se va desfăşura duminică, 11 februarie, la Galaţi, în Sala "Siderurgistul".

Citit 2444 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2018 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.