Arcada, succes lejer în Banat
Foto: Sonia Baciu

Arcada, succes lejer în Banat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După meciul câştigat la Craiova, sâmbătă, 17 februarie 2018, voleibaliştii de la Arcada au plecat direct în Banat, unde luni seara au avut ultimul meci din sezonul regulat. Parteneră le-a fost ultima clasată în primul eşalon, CS "Universitatea de Vest" Timişoara, echipă pe care Arcada a învins-o lejer, scor 3-0 (20, 15, 15).

"Am încheiat cu o victorie foarte clară, în compania unui adversar modest. Situaţia din teren ne-a permis să rulăm aproape întregul lot. Am început cu: Despotovski, Miseikis, Rangel, Spînu, Cristudor, Bala - Feher (libero). Au mai evoluat: Suljagici, Kovacevici (care a revenit după o accidentare), Filippov, Zahar şi Majstorovici. La revenirea în Galați vom face refacerea după această deplasare obositoare, apoi vom intensifica antrenamentele în vederea participării la a doua fază, cea a grupei locurilor 1-6. Vor fi meciuri importante, cu caracter decisiv pentru a avea şanse la un loc cât mai onorabil pe podium", ne-a declarat antrenorul secund Marian Apostu.

Grupa locurilor 1-6, în care se intră cu punctajul din sezonul regulat, va începe pe 3 martie. Se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, în total zece meciuri pentru fiecare competitoare. Indiferent de rezultatele din ultima etapă, care se va încheia pe 24 februarie, se ştiu cele şase echipe calificate: Steaua, Tricolorul Ploieşti, Arcada, CSM Bucureşti şi VM Zalău.

Citit 1119 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2018 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.