La Ploieşti, ca la Belgrad!

La Ploieşti, ca la Belgrad!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Petrolul Ploieşti – FCM Dunărea Galaţi 5-0 (2-0) *

„Când dai dovadă de lipsă de încredere în forţele proprii şi de infantilism şi, în plus, mai ai şi un arbitraj potrivnic, atunci ce mai e de făcut?”, astfel a caracterizat evoluţia elevilor săi preşedintele –antrenor Auraş Braşoveanu (foto).

Meciul de la Ploieşti a avut o desfăşurare aparte. Să derulăm evenimentele. Joc echilibrat multă vreme, gazdele  aşteptând parcă, greşeala adversarului, dar şi… sprijinul „cavalerului în negru”!

Gălăţenii au întreprins un atac susţinut şi în min. 22 au fost opriţi printr-un henţ în careul „găzarilor”, însă arbitrul a dictat fault în atac! În minutul 29, la primul şut pe spaţiul porţii, Petrolul deschide scorul, pentru ca în minutul 41 tabela să urce la 2-0.

În ambele faze defensiva noastră a greşit grav, fiind de nerecunoscut. Cu două minute înainte de pauză Andreas Popescu  a avut o foarte bună oportunitate, când acesta, din situaţie de singur cu portarul, a trimis peste „transversală”.

Imediat după reluare oaspeţii puteau beneficia de un nou penalti – neacordat. Jocul a continuat cu un contraatac şi Petrolul a făcut 3-0 pe tabelă, după un ofsaid uriaş!

Supăraţi de această situaţie, elevii lui Braşoveanu au făcut multă vreme figuraţie pe teren, permiţând petroliştilor să acţioneze în voie! În aceste condiţii, Mindileac a devenit o pradă uşoară (?!!?), rămânând deseori faţă în faţă doar cu  atacanţii adverşi.

Autorii golurilor: Elec – 2 (la Oţelul se vedea foarte rar!), Minciună – 2 şi Budescu – din penalti.

În încheiere, Auraş Braşoveanu a ţinut să-şi noteze elevii pentru prestaţia dezamăgitoare din această partidă: Mindileac 7 – Emil Cristian 4, Velescu 4,  Marin 3, Agache 1 (el a şi fost schimbat foarte repede cu Bozean – notat cu 5), Cucu 3, Cioinac 6, D. Popescu 2, Patriche 7, A. Popescu 5, Fărcăşanu 4 (Ioviţă 5).

În următorul meci FCM Dunărea primeşte vizita echipei FC Snagov  (sâmbătă, 17 octombrie).

Citit 835 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.