Fostul lider a ratat două penaltiuri
Foto: Sorin Pană

Fostul lider a ratat două penaltiuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cel mai atractiv meci din etapa a doua a returului Ligii a IV-a de fotbal a fost cel dintre Gloria Iveşti, ocupanta locul al patrulea, şi Unirea Braniştea, liderul de la finalul turului, care coborâse pe poziţia a treia.

Meciul arbitrat de Ionuţ Constantinescu a avut multe momente interesante, cu două goluri şi multe alte ocazii clare de a se mai înscrie. A câştigat Gloria (antrenor Fănică Rusu), cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Claudiu Racoviţă şi Manuel Corozel. Cei de la Unirea Braniştea n-au evoluat deloc rău, dar au ratat mult, capitol la care s-au evidenţiat prin rara contraperformanţă de a irosi două penaltiuri. În urma acestui rezultat, cele două echipe au făcut rocada în clasament, formaţia din Iveşti urcând pe locul al treilea. La juniori a fost 3-0.

Primele două clasate au obţinut victoria fără emoţii. Universitatea "Dunărea de Jos" a zburdat în jocul de pe teren propriu cu Viitorul Umbrăreşti, câştigând cu 6-0 (la juniori, 0-2).

La fel ca Universitatea, tot la un bilanţ de 36 de puncte a ajuns şi Zimbrul Slobozia Conachi, după victoria cu 4-1 în faţa celor de la Agrostar Tuluceşti. La Zimbrul a jucat proaspăta achiziţie, Silviu Ilie, astfel că s-a ajuns să fie adversari doi foşti jucători în Liga I cu Oţelul, la Tuluceşti evoluând Marian Cârjă. La juniori a fost 4-0.

Universitatea şi Zimbrul sunt în frunte, cu câte 36 de puncte, departajate de golaveraj, urmate de Iveşti - 32 p şi Braniştea - 31 puncte.

La juniori, pe primele trei locuri: Umbrăreşti - 40 p, Toflea - 36 p şi Vânători - 34 puncte.

În celelalte meciuri s-au înregistrat rezultatele: Juventus Toflea - Victoria Independenţa 5-5 (juniori 2-0) şi Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni 5-3 (2-0). Partida Avântul Drăgăneşti - Quantum Club a fost amânată, în timp ce Viitorul Costache Negri a stat.

În Liga a V-a, a fost programată prima etapă a returului: Foresta Şendreni - Siretul Piscu 3-1, Prutul Vlădeşti - Voinţa Cudalbi 4-5, Inter Tudor Vladimirescu - Unirea Hanu Conachi 4-1, Avântul Matca - ACS Lascăr Schela 2-1 şi Zorile Griviţa - Flacăra Pechea 1-8.

Derbiul local dintre Voinţa Cişmele - Mălina Smârdan a fost amânat, din cauza terenului impracticabil.

În clasament, pe primele locuri: Mălina 26 p, Voinţa Cudalbi 25 p şi Avântul Matca 22 puncte.

Citit 2441 ori Ultima modificare Luni, 19 Martie 2018 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.