Campionii României, oaspeţi la CNVA

Campionii României, oaspeţi la CNVA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Caravana "Campionii României, la şcoală, liceu şi universitate" a continuat la Galaţi, ajungând la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" (CNVA). Numeroşii elevii care au participat la eveniment s-au întâlnit cu Bianca Moglan (Clubul Kodo), Cristina Petcu (Karate Club), ambele sportive practicante de karate tradiţional, Ariana Alexa şi Dragos Octavian Gherasim (CS Universitatea) - badminton, cu performanţe la competiţii internaţionale, Valeriu Costea - fost component al echipelor naţionale de handbal (juniori, tineret, seniori), acum antrenor al echipei feminine de primă ligă CSU Danubius şi profesor de educaţie fizică chiar la CNVA, într-o situaţie similară aflându-se şi directorul liceului gazdă, prof. Romeo Zamfir, fost component al lotului naţional de atletism, campion balcanic.
Invitaţii au vorbit despre rolul şi importanţa activităţilor sportive în viaţa de zi cu zi, ca un mijloc de îmbunătăţire a stării de sănătate, a condiţiei fizice şi psihice. Prin puterea exemplului, campionii au demonstrat că totul este posibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi a mulţumit conducerii Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri” pentru găzduire şi, nu în ultimul rând, campionilor prezenţi.

Citit 1648 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2018 22:39

1 comentariu

 • postat de radu
  Joi, 29 Martie 2018 09:28
  81.12.150.***
  daca studiati cu atentie poza veti constata ca toti copii nu sunt atenti la ce se comunica, ci vorbesc intre ei sau stau cu capul in jos monitorizand tableta sau telefonul
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.