Meci de doar 18 minute pe Stadionul Dunărea!

Meci de doar 18 minute pe Stadionul Dunărea!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La prima vedere, pare foarte curios ca un meci de fotbal să aibă asemenea durată. În realitate, însă, acest lucru s-a petrecut sâmbătă, pe Stadionul "Dunărea", unde s-a întâlnit liderul, Universitatea "Dunărea de Jos", și Agrostar Tulucești.

Cum s-au petrecut lucrurile? Ajungând cu numai șapte jucători la teren, tuluceșteni nu au putut face față iureșului studențesc decât 18 minute. În acel moment, un jucător de la Agrostar s-a accidentat și cum un meci de fotbal nu poate continua "în șase", arbitrul Ciprian Carp a fluierat sfârșitul jocului, când scorul era deja 3-0 (marcatori Grigoraș 2 și Gârleanu), fiind consemnat și în documentul etapei. "Eram bine puși la punct cu pregătirile și ne interesa realizarea unui scor-fluviu, în ideea că la finalul competiției va fi nevoie și de golaveraj. Nu am putut continua și ne-am impus numai cu 3-0", ne-a declarat Cătălin Savu, antrenorul Univerității (la juniori a fost 2-1).

Dacă nu a fost posibil un scor categoric pe "Dunărea", acest lucru s-a întâmplat la Slobozia Conachi, unde echipa locală Zimbrul a întâlnit Avântul Vânători. Demonstrând o vervă deosebită, echipa antrenată de Florin Anghel s-a impus cu un sec 10-0 (1-4 la juniori). Marcatorii celor zece goluri au fost: Constantin Spânache 4, Adamache 2, Cazacu 2, Năpârlică și R. Codreanu. Isprava celor de la Zimbru nu este o noutate și nici singulară. "Zimbrii" sunt câștigătorii ediției județene a "Cupei României", după care au parcurs şi două etape naţionale, în care le-au eliminat pe SC Oțelul și Avântul Valea Mărului, ambele din Liga a III-a.

În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate: Juventus Toflea - Viitorul Umbrărești 3-4 (1-1), Viitorul Costache Negri - Quantum Club Galați 4-1 (2-4), Avântul Drăgănești - Unirea Braniștea 2-3 (2-1) și Gloria Ivești - Muncitorul Ghidigeni 5-0 (4-0). Victoria Independența a stat.

Primul loc este ocupat, în continuare, de "tandemul" Universitatea "Dunărea de Jos" și Zimbrul Slobozia Conachi, cu câte 39 de puncte, departajarea făcându-se la golaveraj, 74-12 față de 70-19. Locul al treilea este ocupat de Gloria Ivești - 35 puncte.

La juniori, conduce Umbrărești 41 p, urmată de Toflea și Vânători - cu câte 37 de puncte.

Vineri și sâmbătă (6-7 aprilie) se vor disputa meciurile etapei a 18-a din eșalonul al patrulea de fotbal (echipele din Liga a V-a nu vor juca).

Scorul etapei, la Grivița

Meciurile Ligii a V-a s-au încheiat cu următoarele rezultate: Inter Tudor Vladimirescu - Siretul Piscu 6-1, Voința Cișmele - Voința Cudalbi 1-2, Avântul Matca - Unirea Hanu Conachi 2-1, Zorile Grivița - Mălina Smârdan 1-7, Flacăra Pechea - ACS Lascăr Schela 1-0 și Foresta Șendreni - Prutul Vlădești 0-2. Conduce Mălina Smârdan, cu 29 de puncte, secondată de Cudalbi 28 p și Avântul Matca 25 puncte.

Citit 2430 ori Ultima modificare Marți, 03 Aprilie 2018 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.