”Ploaie” de goluri în ”Cupa României”
Foto: Arhivă

”Ploaie” de goluri în ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Partidele tur din etapa sferturilor de finală ale "Cupei României", disputate miercuri, 23 mai 2018, au adus o bogată zestre de goluri - 29 de reușite în patru meciuri. În general, echipele care au câștigat au luat o importantă opțiune pentru calificarea în semifinale.

Una dintre cela mai importante partide s-a disputat la Ivești, între două fruntașe din Liga a IV-a: Gloria și Unirea Braniștea. În vervă deosebită, echipa antrenată de Fănică Rusu s-a impus cu 5-2 (Cucu 3 și Gurău 2, pentru gazde, respectiv, Sârbu și Aldea). La fluierul arbitrului Ciprian Carp, s-au aliniat formațiile: Gloria: Coviț - I. Ion, Iordache, Alecsandrescu, Tiron - Sava, Batista, Nunu, Cucu - Gurău și Corozel. Au mai intrat: Toma, Racoviță și Ciobotaru. Unirea: Pascal - Vlad, Marin, Dinu, F. Gheorghiță - Lazăr, G. Gheorghiță, Ciotârcă, Sârbu - Lăutaru, Aligrei. Au mai jucat: Aldea, Pătrașcu și Ghibirgiu.

Un succes foarte clar a repurtat și AFC Universitatea "Dunărea de Jos", la Voința Cudalbi (din Liga a V-a), unde s-a impus cu 5-1 (Grigoraș 2, Chiciuc, Gârleanu și Cană, respectiv, Valeriu Ţicău).

Câștigătoarea ediției precedente, Zimbrul Slobozia Conachi, nu a avut probleme la Flacăra Pechea (tot din Liga a V-a), unde a câștigat foarte clar, 5-2 (Cristi Frunză 2, Spânache, Dodan și L. Radu, pentru oaspeți, respectiv, Fl. Radu și Albu).

Cele mai multe goluri au fost înscrise în meciul Muncitorul Ghidigeni - Avântul Vânători 5-4 (Vasile Catrin 3, Ionuţ Catrin şi Serot, respectiv, Misăilă 3 şi Bălan).

Returul acestor partide va avea loc miercurea viitoare, 30 mai.

Citit 1662 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.