Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Staţiunea vâlceană Căciulata a găzduit întrecerile Campionatului Naţional Şcolar "Elisabeta Polihroniade" la şah. La întreceri au luat parte 17 echipe mixte, reprezentând învăţământul primar (clasele I-IV). Galaţiul a fost reprezentat de echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 29 "Sfânta Ana" (director Florin Andronic), pregătită de antrenorul Ionel Covrig. În formula Mario Bogdan Boghici, Luckas Jiglău, David Eduard Sofrone şi Maria Preda, formaţia gălăţeană a avut o foarte bună evoluţie, cu un bilanţ de cinci victorii, o remiză şi o înfrângere, care a însemnat acumularea a 11 puncte, performanţă care i-a adus locul al doilea în ţară.
Iată rezultatele înregistrate: 2-2 cu Şcoala 39 Bucureşti, 3-1 cu Sighetu Marmaţiei, 0-4 cu Turda (campioana naţională), 4-0 cu Joseni (Harghita), 4-0 cu Şcoala din Ştei, 2,5-1,5 cu Tulcea şi 3-1 cu Satu Mare. Doi elevi de la "29" - Mario Boghici şi David Sofrone - au fost recompensaţi cu medalii de argint şi bronz pentru performanţele realizate.

Citit 1934 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iunie 2018 19:20

1 comentariu

  • postat de IC Duminică, 17 Iunie 2018 05:54 5.13.248.*** Link la comentariu
    0
    0

    Felicitari pentru colectivul de la aceasta BUNA scoala . Scoala 29 are rezultate foarte bune in primul dand la invatatura si la educatia civica a elevilor ,Inca o data FELICITARI. Copii mei au terminat aceasta scoala ,lucreaza in IT ,primii nepoti invata la aceasta scola . O singura problema ma 'sacaie" ,cu scuzele de rigoare ,daca deranjez pe cineva , prea mult rosu in uniforma elevilor si de ce iarasi cravate rosii ( poate am alegie la acesta culoare ,dupa mine simbol alt raului , fiindca nu am fost facut pioner ,in urma cu 65 de ani , din cauza "originii sociale nesanatoase ". BRAVO SCOLA 29 SI OAMENILOR EXTRAORDINARI DE ACOLO !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.