Exatlon de 10, la școală. Finalistul războinic, model pentru copii

Exatlon de 10, la școală. Finalistul războinic, model pentru copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Exatlon de Romania", show-ul tv difuzat pe postul Kanal D, a prins și la copii, care și-au găsit modele printre concurenți. Astfel, elevii Școlii Nr. 10 din Galați au avut parte de o surpriză din partea lui Ionuț "Rusu" Sugacevshi, finalistul de la Exatlon, care a venit printre ei la invitația profesoarei de educație fizică, Simona Bordeiu.

Ionuț, de altfel absolvent al Școlii Nr. 10, a primit propunerea imediat după ce a fost văzut înconjurat de foarte mulţi copii, astfel ajungându-se la o intensă cursă "miniexatlon" în curtea şcolii. "L-am întâlnit într-un parc, unde era înconjurat de vreo sută de copii. I-am propus, iar răspunsul lui a fost afirmativ, fără să se gândească prea mult", a spus profesoara.

Simona Bordeiu a improvizat pe terenul de sport al şcolii un traseu, pe care elevii claselor a II-a și a IV-a au putut să-şi pună în valoare "calitățile motrice, dar și cele de caracter", conform profesoarei.

Copiii au fost foarte entuziaști de sosirea lui Ionuț "Rusu", care a fost asaltat atât de micuții fani, care au venit pe teren cu pancarte de susținere, pregătiți cu sloganuri, dar și cu felicitări pentru acesta, precum și cu foi sau carnețele pentru autografe.

Într-o atmosferă de sărbătoare, sportivii de ocazie s-au întrecut cu finalistul, au ascultat cu mare interes sfaturile acestuia pentru a face o cursă reușită, iar la sfârșitul competiției invitatul a mărturisit că a trăit momente de mare emoţie. "Mă simt puțin emoționat, pentru că m-am întors la școala la care am învățat, iar profesorii de aici m-au așteptat cu mare drag. Mă bucur să pot juca un miniexatlon cu copiii din generația nouă a școlii. Ei au nevoie de modele, au nevoie de sport, într-o epocă în care tehnologia ne-a acaparat pe toți, mai mult sau mai puțin. Îmi doresc să pot face ceva pentru copiii de aici și, de ce nu, să deschid o sală de sport, motivat de reacţiile lor, îi văd dornici să facă mișcare. Sunt foarte entuziaşti că am fost aici, după experiența de la Exatlon. Când am plecat din Republica Dominicană, nu mă așteptam să aibă atâta amploare Exatlonul, nu mă așteptam să fie atât de apreciat printre copii", a mărturisit Ionuț Sugacevschi, component al echipei "Războinicilor".

Altfel, finala de la Exatlon a fost câștigată de un alt gălățean, Vladimir Drăghia ("Faimoșii").

În viața de zi cu zi, Ionuț este luptător MMA la un club de profil din Galați, spunând că este foarte pasionat de sportul pe care îl practică.

Citit 5927 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2018 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.