ACS Universitatea a preluat șefia

ACS Universitatea a preluat șefia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un meci așteptat cu mare interes a fost la Tecuci, unde, pe Stadionul "Municipal", a fost programată partida dintre localnicii de la Victoria și ACS Universitatea "Dunărea de Jos", din etapa a cincea. Până la urmă a fost un derbi inegal, deși pozițiile din clasament (locurile 3 și 2) anunțau o dispută echilibrată.

Cu o echipă mai valoroasă, "studenții" s-au impus cu un scor care nu mai necesită comentarii: 7-0 (la juniori, 5-0 pentru tecuceni). Marcatori au fost: Grigoraș 3, Țuiu 3 și Mohorâță.

Au jucat formațiile:

Victoria Tecuci: Croitoru - Lăcătuș, Matei, Condrache, Sărăcuțu - Vasilache, Dorofte, Curteanu, Tacea - Roșu și Mitrofan. Au mai intrat: Rotaru, Trelea și Nițu (antrenor Spiru Gogotă).

Universitatea: Olaru - Stoian, Ignat, Moise, Hilohi - Țuiu, Popov, Chiciuc, Blănaru - Grigoraș, Cană. Au mai jucat: Izvoranu, Perju, Mohorâță și Florea (antrenor Cătălin Savu).

Fostul lider, Zimbrul Slobozia Conachi, a jucat la Galați cu formaţia Quantum Club, meci pe care l-a câştigat "numai" cu 5-0 (2-1 la juniori), scor care a condus la detronarea "zimbrilor" de către Universitatea, la golaveraj.

Celelalte jocuri s-au încheiat cu rezultatele: Gloria Ivești - Unirea Braniștea 3-0 (0-1 la juniori), Voința Cudalbi - Avântul Drăgănești 0-0, dar gazdele au depus contestație (0-10 la juniori), Viitorul Costache Negri - Muncitorul Ghidigeni 1-1 (3-1), Agrostar Tulucești - Avântul Vânători 3-6 (1-3). Meciul Victoria Independența - Juventus Toflea a fost amânat.

În fruntea clasamentului este Universitatea, cu 15 puncte (golaveraj 20-1), urmată de Zimbrul - 15 p (24-6), iar pe locurile 3-4 sunt Vânători și Ivești - cu câte 10 puncte.

La juniori, podiumul arată astfel: 1.-2. Vânători și Drăgănești - câte 15 puncte, 3. Tecuci -12 puncte.

În Liga a V-a s-au disputat numai cinci meciuri, cel dintre Unirea Hanu Conachi şi ACS Lascăr Schela fiind amânat. Iată rezultatele: Mălina Smârdan - Flacăra Pechea 2-0, dar jocul s-a întrerupt în min. 82, după ce doi jucători pecheni l-au agresat pe arbitrul Marian Dima; Zorile Grivița - Viitorul Umbrărești 0-1, Inter Tudor Vladimirescu - Siretul Piscu 2-6, Avântul Matca - Foresta Șendreni 0-4 și Avântul Valea Mărului - Voința Cișmele 9-1, în timp ce Prutul Vlădești a stat.

Conduce Valea Mărului, cu 9 puncte, urmată de trei echipe cu câte 6 puncte - Schela, Umbrărești și Smârdan.

Citit 1214 ori Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2018 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.