CSU Belor, start greoi în faţa vicecampioanei
Foto: Marian Burtoi

CSU Belor, start greoi în faţa vicecampioanei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prima rundă a Diviziei A1 de volei feminin a programat un examen greu pentru nou-promovata gălăţeană CSU Belor. Deşi s-au străduit să dea o replică pe măsură, în confruntarea cu echipa de top Volei Alba Blaj, vicecampioană sezonul trecut, sportivele antrenate de Ileana Berdilă au reuşit doar parţial. Până la urmă au pierdut, scor 0-3 (8, 14, 19), eforturile lor materializându-se doar în evoluţie ascendentă de la un set la altul.

„Sunt convinsă că fetele vor avea creşteri de la un meci la altul. Cu cât vom juca mai multă vreme împreună, vom creşte la omogenitate şi vom îmbunătăţi relaţiilor de joc. Am întâlnit un adversar foarte puternic, cu prezenţe în Liga Campionilor, iar la primul joc după revenirea în Divizia A1 fetele au fost stăpânite de multe emoţii”, ne-a spus antrenoarea gălăţeană. CSU Belor a fost la primul meci cu lotul complet.

„Sextetul” de start a arătat astfel: Elizabeta Şuşlova, Sydney Wilson Paige, Aria Felicia Andrievskaia, Anamaria Berdilă, Edina Selimovici, Beatrice Ramona Postea – Violeta Stan „libero”. Au mai intrat: Elitsa Basakova şi Emilija Popjordonovska.

În următoarea etapă, gălăţencele vor fi gazde unei alte echipe de top – CSM Târgovişte, cu pretenţii la primele trei locuri. Acest meci va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 16,30.

În ceea ce priveşte echipa masculină CSM Arcada Galaţi, aceasta ar fi trebuit să joace cu Tricolorul Ploieşti, dar a avut etapă liberă în urma retragerii din campionat a formaţiei ploieştene. În etapa următoare (a patra), CSM Arcada va juca în deplasare, cu Explorări Baia Mare, sâmbătă, 3 noiembrie.

Citit 1249 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2018 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.