Burrito pentru Bute

Burrito pentru Bute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Altă dată, fără să am vreo justificare plauzibilă, lăsam ştirea pozitivă la final şi probabil că i se diluau efectele. Acum prefer să încep cu avanpremiera marelui meci pe care pugilistul gălăţean Lucian Bute îl va susţine la finele săptămânii, cu mexicanul Librado Andrade. Gălăţeanul trebuie neapărat să demonstreze că precedenta întâlnire, cu purtătorul de sombrero, a fost un accident (la KO-ul din final mă refer). Poftă mare de burrito, Luciane!

* Nu ţin cu fotbalul britanic, mai ales cu cel nefinisat, care se bazează în continuare pe mingile aruncate în careu şi pe cele mai dure coate şi căpăţâni. Naţionala Angliei, de pildă, a devenit mult mai comercială, are jucători împăcaţi cu mingea, nu şi scoţienii şi irlandezii! Ultimilor le înţeleg, însă, frustrarea că nu vor putea da mâna cu Nelson Mandela în vara anului următor. Li s-a opus mâna francezului Thierry Henry, mâna nespălată a fotbalului.  

* Scuzele preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, pentru grosolănia prin care „cocoşii galici” s-au calificat la Mondialul din Africa de Sud rămân în istorie ca un gest salutar, dar aşa şi generalul Basta spunea că Mihai Viteazul era băiat de treabă, însă l-a decapitat lângă Turda. „Ne pare rău de voi, alde irish, dar o să vă trimitem o vedere de la Pretoria!”

* Ai noştri, ca petrecăreţii, au ratat şi acest turneu final, dar nu ştiu cine ar trebui să-şi ceară scuze, că preşedintele abia se alege. Cel puţin, la ora la care scriam ieri, nu se prefigura victoria din primul tur a vreunui candidat. Deci, nici de asta nu regretă nimeni că vom vedea Cupa Mondială doar la televizor.

* Fiţi atenţi cu ce echipe am putea ţine la competiţia din vara anului următor! România a rămas la bază, nu şi Australia, Coreea de Nord, Honduras, Noua Zeelandă, Grecia, Slovacia şi Slovenia. Vă daţi seama ce supărat ar fi fost Nea Nicu să afle că ţara mai puţin vecină, dar foarte prietenă - cu capitala la Phenian - va participa la reunirea mondială din sudul continentului african?

Citit 739 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.