Gol în penultima secundă şi punct luat în deplasare

Gol în penultima secundă şi punct luat în deplasare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Formația feminină de handbal CSM Galați a terminat la egalitate, scor 23-23, partida cu CSM Slatina, jucată în deplasare, joi seara, în cadrul etapei a zecea din Liga Naţională. Meciul a avut un final dramatic, echipa gălăţeană marcând golul cu care a stabilit scorul final în penultima secundă, prin Alla Sheiko.

Jocul a fost foarte echilibrat până în minutul 40 (scor 15-15), după mcare au urmat şase minute faste pentru gazde, care au marcat de patru ori la rând şi s-au desprins la 19-15. Totuşi, nu a fost avansul decisiv pentru că formaţia gălăţeană a avut puterea de a lupta până la capăt şi a revenit puternic, egalând la 22 în penultimul minut. CSM Slatina a mai înscris o dată când mai era cam un minut, avantaj minim anulat cu sânge rece în penultima secundă de Sheiko.

Cu o victorie şi două egaluri, CSM Galaţi este pe locul 12, cu 5 puncte. Urmează o lungă întrerupere a campionatului, până pe 10 ianuarie, când formaţia gălăţeană va juca pe teren propriu cu CSM Gloria Bistriţa (locul 8).

Citit 1303 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.