Bulgarii Oţelului, Jelev şi Kolev, spre Dinamo

Bulgarii Oţelului, Jelev şi Kolev, spre Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Clubul bucureştean a pus ochii încă din vară pe cei doi fotbalişti care se semnează în chirilică, iar la iarnă se pare că va oferi 400.000 de euro pentru a-i lua de la Galaţi * „Orice ofertă va fi discutată”, precizează Marius Stan, fără a confirma existenţa vreunei discuţii în acest sens *

Sunt obosiţi psihic

Reconcilierea rămâne un perete insurmontabil între Clubul Oţelul şi jucătorii bulgari Stoian Kolev şi Jivko Jelev. Portarul are aproape două săptămâni de când nu se mai prezintă la antrenamente, plecând direct în ţara natală, iar celălalt a spus explicit că nu vrea să mai joace până nu va fi plătit până la ultimul leuţ.

„Sunt prea obosit din punct de vedere psihic ca să mai pot juca”, a afirmat sportivul care mai bine de doi ani de zile a fost principalul stâlp al apărării „oţelare”.

El acuză şi unele probleme la glezna piciorului drept, astfel că, oficial, este accidentat - deci chiar nu mai poate apărea pe teren în meciurile oficiale. Ambii au contract cu gruparea dunăreană până în vara anului următor, iar despărţirea din iarnă a devenit tot mai sigură. 

Ori îi vinde acum, ori îi pierde gratis

Conştient că nu mai are viitor la Galaţi, Jelev şi-a cedat numărul de telefon primit de la club, dar este foarte posibil ca în scurt timp să revină în reţelele GSM româneşti.

Oficialii lui Dinamo Bucureşti sunt interesaţi de serviciile sale şi ale goalkeeperului care a dezertat, iar în pauza competiţională i-ar putea înregimenta în schimbul a 400.000 de euro.

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare caută cu disperare un portar şi un stoper de valoare, iar Kolev (33 de ani) şi Jelev (30 de ani) corespund întocmai cerinţelor.

De partea cealaltă, Oţelul, dacă nu-i „mărită” cât mai repede, riscă să-i piardă pe degeaba din vara următoare. Jivko a fost adus în iulie 2007 pentru 150.000 de euro, iar Stoian - la începutul lui 2008, pe 40.000 de euro.   

Pleacă şi alţii?

Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor, n-a dorit să comenteze bârfa conform căreia bulgarii aflaţi pe statele de plată ale Oţelului (că au de primit mulţi bani din urmă este o altă poveste!).

În schimb, admite că va lua în calcul orice ofertă venită pe adresa grupării cu sediul în Ţiglina I.

„Ne interesează să vindem la iarnă, iar cei doi bulgari sunt pe lista de transferuri. Dar este foarte posibil să plece şi alţii”, a anunţat Stan, care, prin cedarea celor doi cetăţeni din ţara de la sud de Dunăre, ar face o mare economie în bugetul de salarii, Kolev şi Jelev fiind în prezent cei mai bine plătiţi „oţelari”.

Explicaţie foto: Stoian Kolev (prim-plan) şi Jivko Jelev (în spatele său) vor părăsi cu siguranţă clubul Oţelul din iarnă. Dinamo pare a fi următoarea lor destinaţie

Citit 1156 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.