CSU Metal Galaţi debutează astăzi în Liga Campionilor

CSU Metal Galaţi debutează astăzi în Liga Campionilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primul adversar este Fakro Muszyna (Polonia) * Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău * Vor conduce arbitri din Franţa şi Cehia * Gălăţenii care nu pot ajunge la Buzău vor putea să-şi vadă favoritele pe micul ecran – la Sport.ro, de la ora 17 *

A sosit ziua debutului în competiţia continentală Liga Campionilor. Gălăţencele de la CSU Metal sunt prezente pentru a doua oară consecutiv în cea mai importantă întrecere rezervată echipelor feminine de pe bătrânul continent.

Primul meci din actuala ediţie a Champions League va avea loc astăzi, la Buzău. De la ora 17, în Sala „Romeo Iamandi”, gălăţencele vor primi replica polonezelor de la Fakro Muszyna, echipă pe care, în sezonul trecut – tot în meciul de debut - elevele lui Terzici o învinseseră chiar pe propriul lor teren, cu un sec 3-0.

Între timp garniturile celor două cluburi au suportat serioase modificări. Pe cele ale lui CSU Metal le cunoaştem – au venit în actualul lot nu mai puţin de şapte jucătoare noi, care s-au alăturat celor care evoluaseră în sezoanele din urmă.

Iată lotul gălăţean care în actualul campionat a cucerit şapte victorii şi două înfrângeri – acelaşi care va fi prezent şi în competiţia oficială continentală: Milena Sadurek, Mira Golubovici, Nneka Onyejekwe, Olga Tocko, Jelena Alajbeg, Veronica Gomez, Suzana Cebici, Sonja Borovinşek, Sabina Miclea, Daiana Mureşan, Alexandra Trică şi Ana Maria Berdilă.

Din noua garnitură fac parte o serie de jucătoare foarte valoroase, cu o bogată experienţă competiţională internaţională, precum: poloneza Sadurek – locul trei în Campionatul European; Golubovici – care a evoluat în campionate puternice din Italia, Spania, Rusia şi chiar în Japonia, dar şi la Rapid Bucureşti.

Obiectivul actual este depăşirea fazei grupelor, considerând că experienţa deja acumulată le va fi de folos.

Întâlnirea din Sala „Romeo Iamandi” va fi arbitrată de cuplul Yanick Chaladay (Franţa) şi Karina Zahorcova (Cehia), observator din partea Confederaţiei Internaţionale fiind Hartmut Giebels, din Germania, şi va fi transmisă în direct de canalul de televiziune Sport.ro.

Următorul meci al gălăţencelor va avea loc pe 10 decembrie, în Italia, în compania echipei Asystel Novara.

Citit 729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.