Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat zona a doua

Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat zona a doua
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Competiția de fotbal în sală dotată cu trofeul "Cupa de iarnă - Nicolae Rainea", ajunsă la ediția a șaptea şi destinată formaţiilor din Liga a IV-a şi a V-a, a continuat în weekendul trecut, la Șendreni, cu meciurile echipelor din zona a II-a, Foresta Șendreni, Victoria Independența, Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea.

Au fost șase partide disputate, cu o câștigătoare previzibilă - Zimbrul Slobozia Conachi (antrenori Florin Anghel și Sandu Cernat). Echipa de pe locul secund în Liga a IV-a a acumulat maximum de puncte - 9, dar și un golaveraj excelent (19-2). Locurile următoare au fost ocupate de Foresta Șendreni (antrenor Toni Croitoru) - 6 p, Unirea Braniștea (Costache Bunga) și Victoria Independența (Neculai Butuc) - câte un punct. În meciul decisiv, Zimbrul - Foresta 9-0.

Au fost premiați și doi jucători evidențiați: Constantin Spânache (Zimbrul) - golgeterul competiției, cu 7 reușite (jucătorul se clasează pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor și în Liga a IV-a), şi Dan Munteanu, jucătorul de la Foresta fiind desemnat cel mai bun portar al turneului. Au arbitrat Florin Vișan și Ionuț Bozean.

În weekendul viitor se vor disputa meciurile ultimelor două zone. Tot la Șendreni, pe 2 februarie, vor juca echipele Quantum Club Galați, Agrostar Tulucești, Avântul Vânători și ACS Lascăr Schela. Ultimele jocuri au loc duminică, 3 februarie, la Tecuci, cu participarea formațiilor: Victoria Tecuci, Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești, Zorile Grivița și Avântul Drăgănești.

Primul amical din an

Liderul Ligii a IV-a, ACS Universitatea "Dunărea de Jos", care a declinat invitaţia la cometiţia în sală, a susținut primul meci amical din acest an. Întâlnirea a avut loc pe Stadionul "Siderurgistul", iar parteneră a fost o echipă din al treilea eșalon, CS Făurei. Formația lui Bănel Nicoliță a câștigat cu scorul de 5-3 (după 2-2 la pauză). Golurile "studenților" au fost marcate de Țuiu, Grigoraș și Iancu.

Joi, 31 ianuarie, formaţia antrenată de Cătălin Savu va juca, tot la Galați, cu formația CSM Rm. Sărat (Liga a III-a).

Altfel, Universitatea "Dunărea de Jos" a confirmat primele două transferuri pentru retur, Daniel Lovin (ex-Sporting Lieşti) şi fostul căpitan al SC Oţelul, Robert Ciurea.

Citit 1366 ori Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2019 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.