CSU Belor și CSM Galați. Una caldă, una rece.
Foto: Sonia Baciu

CSU Belor și CSM Galați. Una caldă, una rece.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Voleibalistele de la CSU Belor au reușit prima lor victorie în acest sezon de campionat, după ce le-au învins, scor 3-1, pe bucureștencele de Dinamo, pe terenul acestora. De precizat că în meciul din tur, CSU Belor reușise să le ”smulgă” celor de la Dinamo un set.

În partida care a contat pentru etapa a 15-a a Diviziei A1, pentru gălăţence au punctat: Edina Selimovici 20, Sidney Wilson Paige 17, Elitsa Barakova 14, Ana Maria Berdilă 13, Adriana Dudnic 7, Ramona Postea 4 și Corina Vasilie 1.

În clasament, formaţia antrenată de Ileana Berdilă se află în continuare pe locul 9, ultimul, cu 3 puncte, setaveraj 4:37. Echipa de pe poziţia a opta, Agroland Timişoara, retrasă înaintea returului, are 10 puncte.

În runda următoare, CSU Belor va juca pe teren propriu, sâmbătă, 2 martie, cu formația CSM București. Tot atunci, CSM Arcada va juca, în Sala Sporturilor Dunărea, cu echipa Unirea Dej, în meciul contând pentru etapa a 19-a din Divizia A1 de volei masculin.

CSM Galați, încă în derivă

Echipa feminină de handbal CSM Galați a pierdut, scor 22-24 (8-11), în fața formației Corona Brașov. Aceasta a fost prima partidă cu Alexandrina Soare pe banca tehnică, după plecarea lui Valeriu Costea.

După acest joc, gălățencele se află în continuare pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale, cu 5 puncte. Penultimul loc este ocupat de CS ”U” Cluj (6 puncte), care va juca, duminică, împotriva echipei Gloria Buzău.

În etapa următoare, CSM Galați va disputa derbiul ”Dunării de Jos”, cu HC Dunărea Brăila (locul 11, cu 14 puncte), în deplasare.

Citit 1891 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Februarie 2019 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.