UPDATE | Învinse printr-un gol luat în minutul 90
Foto: Iulia Kelt

UPDATE | Învinse printr-un gol luat în minutul 90
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, duminică, 17 martie 2019 | Formaţia de fotbal feminin FC Universitatea Galaţi a pierdut în cel mai dureros mod partida cu Fortuna Becicherecu, disputată, duminică, pe teren propriu, în cadrul etapei a doua din returul Ligii 1. Deşi au avut o evoluţie foarte bună, poate chiar cea mai bună din acest sezon, cu dominare accentuată în mare parte din repriza secundă, FC Universitatea n-a concretizat numeroasele ocazii de marca pe care şi le-a creat şi a cedat cu 0-1, în urma unui gol primit în minutul 90.

Partida a fost începută în formula Pazargic – Al. Ivan, Nina Anca, Prisăcari, Arnăut – Stamate, Topal, Moacă, Marcu – Surcică, Nica. Au mai intrat Ciobanu şi Lepădatu.


Meciul care le poate duce spre medalii | Echipa feminină FC Universitatea va juca, duminică (ora 10.00, Stadionul ”Siderurgistul”), cu formația Fortuna Becicherecu Mic, în etapa a doua a returului Ligii I de fotbal. Această partidă poate fi extrem de importantă pentru restul returului, echipa gălăţeană având nevoie de victorie pentru a se apropia de primele trei clasate, iar la înfrângere ar cam ieşi din cursa pentru medalii. Adversarul este unul redutabil, Fortuna Becicherecu reuşind etapa trecută cea mai mare surpriză din ultimii ani, victorie pe terenul multiplei campioane Olimpia Cluj (1-0).

Gălățencele vin după un moment important - calificarea, în premieră, în semifinalele "Cupei României" (4-1 cu CSS Târgoviște) și au un moral foarte bun, cu care vor aborda acest meci la victorie. "Cred că dacă vom câștiga acum, cu Becicherecu, nimeni nu ne va mai opri până la locul 3, chiar 2. Trebuie să fim optimiste. E nevoie de ambiție, determinare și muncă, așa trebuie să gândim", a declarat Nina Anca, una dintre jucătoarele echipei gălăţene.

În clasament, FC Universitatea se află pe locul 6, cu 13 puncte, în timp ce adversarele de mâine ocupă locul 3, fiind la egalitate (17 puncte) cu echipa de pe locul secund - Universitatea Alexandria, acestea din urmă având golaverajul mai bun (23-10, față de 21-14).

Citit 1609 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2019 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.