CSM Galaţi a rămas cu doar cinci puncte!

CSM Galaţi a rămas cu doar cinci puncte!

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Returul Ligii Naţionale feminine a continuat cu o nouă rundă. Aflată într-o situaţie total neplăcută, CSM Galaţi - ultimul loc în clasament - s-a deplasat la o contracandidată la retrogradare - "U" Cluj (penultimul loc).

Străduința gălăţencelor de a obţine un rezultat favorabil s-a lovit de jocul superior al gazdelor, care rareori le-au lăsat posibilitatea de a se apropia şi de a conduce tabela. În primele minute a fost 2-3, dar pe parcurs "studentele" s-au văzut mai mult în joc şi s-au aflat în avantaj, chiar cu trei lungimi, dar la pauză a fost egalitate: 15-15. Gazdele au condus de trei ori cu câte un gol, s-a egalat la 18, dar de aici s-a rupt echilibrul, scorul final fiind 31-27.

S-a pierdut acest joc, cum, de altfel, s-au pierdut şi multe altele, cu un dezavantaj minim, şi s-a ajuns la această situaţie de retrogradare. Până la finalul campionatului, gălăţencele mai au de susţinut patru jocuri: pe 25 aprilie acasă cu Slatina, apoi la Bistriţa, acasă cu Buzăul şi cu Craiova în deplasare, dar cu actuala zestre, şi cu ce va urma, nu se întrevede chiar nicio şansă de baraj.

Abătută după o nouă înfrângere, antrenoarea gălăţencelor ne-a spus: "Toate fetele au depus un efort extraordinar în faţa unei echipe complete, fără acidentări, cu posibilitate de a face schimbările ce se impuneau. Noi am mers la Cluj cu acceaşi "bancă scurtă", cu trecerea timpului s-a acumulat oboseala, iar finalul meciului nu l-am putut susţine corespunzător. Ne aflăm într-o situaţie delicată, în care nu mai putem evita retrogradarea. În ceea ce mă priveşte, vrem să menţinem nucleul de bază, iar obiectivul viitor este de a ataca promovarea încă din primul sezon", este de părere antrenoarea Alexandrina Soare, un binecunoscut tehnician, recunoscut pentru performanţele sale în sportul cu mingea la semicerc.

Iată jucătoarele care au evoluat la Cluj: Elena Şerban, Roxana Caragea, Emilia Anghel - Cătălina Cioaric 12 goluri (foto), Cristina Marcu 3, Cristina Clisu, Denisa Şelever 2, Daciana Balaban 1, Lăcrămioara Cîlici, Mădălina Conache 1, Elena Livrinikj 7 şi Tamara Bokarici 1.

Citit 396 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 15:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro