Oţelul a ajuns la 15 victorii

Oţelul a ajuns la 15 victorii
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Liga a III-a de fotbal

Ambele echipe gălăţene participante în cel de-al treilea eşalon fotbalistic au evoluat pe teren propriu. SC Oţelul (locul 3) a întâlnit ocupanta locului 10 - ACS Tg. Secuiesc, pe care a întrecut-o cu scorul de 4-2 (2-1). A fost un joc deschis, interesant, cu multe goluri, cu trei faze şi alte situaţii ofensive. Echipa antrenată de Tudorel Pelin a stăpânit mai multă vreme disputa, ceea ce i-a permis să înscrie de patru ori, odată s-a opus bara, iar alte situaţii au fost rezolvate de defensiva covăsneană. ”Oţelarul” Ionuţ Codreanu a ieşit în evidenţă în prima repriză, când a marcat în min. 20 şi 45. Un aspect de joc plăcut a fost şi la reluare, când s-au marcat alte trei goluri. În min. 66, R. Moglan a dus tabela la 3-1, iar golul de 4-1 l-a înscris Cristea, la final scorul devenind 4-2, consfinţindu-se a 15-a victorie „oţelară”, cu 49 de puncte.

„Unsprezecele” de start al SC Oţelul arată astfel: Vlasie - David, R. Moglan (căpitan), Ghiocel, Manău - Crihană, Cristea - Munteanu, I. Codreanu, Zaharia - Cârjan. Au mai jucat: Chiriac, Bordieanu, Drăgan şi Neagu.

Tot pe teren propriu a jucat şi Sporting Lieşti cu Metalul Buzău. Este un fel de-a spune că lieştenii au jucat, pentru că scorul îi contrazice! Buzoienii au condus cu 3-0, gazdele au marcat aşa-zisul „gol de onoare”, iar la final tabela a arătat 1-4. Gazdele au fructificat unica ocazie abia în minutul 75.

În mijlocul acestei săptămâni este programată etapa intermediară (miercuri, 8 mai, de la ora 18.00), când vor avea loc partidele Metalul Buzău - SC Oţelul şi CSM Rm. Sărat - Sporting. O confruntare care se anunţă interesantă va avea loc sâmbătă, 11 mai, pe Stadionul „Oţelul”, când, de la ora 18,00, va avea loc derbiul judeţean SC Oţelul - Sporting Lieşti.

Foto Sorin Pană (Sportul ilustrat)

Gh. Arsenie

Citit 2527 ori Ultima modificare Duminică, 05 Mai 2019 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.