Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 150 de echipe alcătuite din poliţişti de pe bătrânul continent şi-au dat întâlnire la un turneu de fotbal, organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor. Competiţia s-a desfăşurat la Palma de Mallorca, pe trei categorii de vârstă. La „peste 40 de ani” au fost înscrise 32 de echipe, între care şi cea a poliţiştilor gălăţeni, de la CS Danubius 1995.
Având deja o bogată experienţă în astfel de competiţii, poliţiştii-fotbalişti din Galaţi s-au comportat la înălţime şi de această dată. Repartizaţi într-o grupă de opt echipe, au înregistrat patru victorii, două egaluri şi o singură înfrângere: 2-4 cu echipa din Serbia, 6-0 cu cea din Austria, 4-0 cu Elveţia, 1-0 cu Italia, 4-0 cu naţionala poliţiştilor din Croaţia, 2-2 cu Cehia şi 1-1 cu ruşii din Moscova, în derbiul grupei. În „sferturi”, au jucat cu colegii din Sofia, vicecampioni mondiali, pe care i-au învins la limită, cu 2-1. Greu a fost şi meciul din semifinale, unde au jucat, pentru a doua oară, cu moscoviţii. La finele timpului regulamentar tabela a arătat egalitate, scor 1-1, iar la loviturile de departajare a fost 3-1. Apoi a urmat marea finală, cu echipa poliţiştilor din Sankt Petersburg, ruşii impunându-se la limită, scor 1-0, după un jco foarte echilibrat.
Principalii marcatori ai Clubului Danubius au fost Daniel Pleşu - 9 reuşite, Nicuşor Ilie - 6 şi Jireghie - 4.
Conducătorii delegaţiei noastre, George Căpătan şi Marian Nistor, s-au bazat pe un lot de 12 jucători: Tănăsilă şi Oprea - Şerban, Bartel, Jireghie, Pleşu, Nicuşor Ilie, Băgan, Gurguiatu, Luca, Munteanu şi Lupu.

Citit 3401 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2019 18:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro