MINIFOTBAL. Calificări la turneul final
Foto: Fotbal Arena Bariera Traian

MINIFOTBAL. Calificări la turneul final
Finala mică între gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele două echipe care au dominat campionatul gălăţean, Ajax Dulcisimo şi Fratelli Bianconeri, au avut un parcurs foarte bun la Turneul Regional, desfăşurat la Botoşani, ambele reuşind să ajungă în semifinale, performanţă sinonimă cu obţinerea calificării la turneul final al Campionatului Naţional.

La startul turneului s-au aflat 16 formaţii, repartizate în patru grupe, cele două formaţii din Galaţii fiind repartizate în serii diferite. Ajax Dulcisimo şi-a câştigat toate cele trei partide din grupă: 1-0 cu una din formaţiile din Iaşi, 1-0 cu Botoşani şi 3-0 cu Paşcani. În sferturile de finală, meci decisiv pentru obţinerea calificării la faza finală, a fost o dispută foarte echilibrată cu Golden Boys Bacău, care s-a încheiat fără gol marcat. Au urmat loviturile de departajare, unde gălăţenii au fost mai insipraţi şi au câştigat cu 4-3.

În semifinală, Ajax Dulcisimo a făcut un meci foarte bun în compania echipei Nova Vita Tg. Mureş, considerată de cei prezenţi ca fiind cea mai valoroasă din turneu, pierzând la limită, scor 0-1.

Cei de la Fratelli Bianconeri au început cu o victorie de două puncte, 1-1 cu cealaltă echipă din Iaşi şi 4-3 la loviturile de departajare, apoi au luat cele trei puncte care au adus calificarea din grupă prin victoria cu 4-1 în faţa unei formaţii din Bistriţa. În ultimul meci din grupă a fost 1-2 cu puternica Nova Vita Tg. Mureş.

A urmat un nou joc trăit la tensiune maximă, din nou tranşat la loviturile de departajare: 1-1 cu Raal Bistriţa şi 4-3 după „penaltiuri”. În semifinală, Fratelli a întâlnit o altă echipă din Bistriţa, Extratereştrii, care l-a avut în componenţă pe Sergiu Costin, campionul din 2011 cu Oţelului. S-au impus bistriţenii la limită, scor 1-0.

Astfel, cele două echipe gălăţene au ajuns în postura de a juca între ele finala mică, câştigată de Ajax Dulcisimo cu 2-0.

Ajax Dulcisimo i-a avut în lot pe Comănescu, Tănăsilă – Gâţă, Radu, Huhulea, Năpârlică, Dima, Spânache, Bâgu, Stoica şi I. Constantinescu (conducător Iulian Lazăr).

Fratelli Bianconeri a obţinut calicarea la turneul final cu următorul lot: Olaru, Păduraru – Nejneru, Popliacă, Câşi, Bârlădeanu, Tudose, Moise, S. Frunză, Corozel, Chebac (conducători Ciprian Nichita şi Dan Crihană).

Citit 2044 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.